‘Dit gaat er veranderen in de registratie van CO2-uitstoot’

AM Fleet Event

Naar verwachting geldt met ingang van 1 januari 2023 voor bedrijven met meer dan 100 werknemers een maximale CO2-uitstoot. Dit maximum is van toepassing op het zakelijke woon-werkverkeer van hun werknemers en staat bekend als de ‘normering werkgebonden personenvervoer.’ Op het AM Fleet Event gaan we er dieper op in.

foto: ProMedia

Bedrijven met meer dan 100 werknemers zijn volgend jaar verplicht een CO2-administratie bij te houden en hierover jaarlijks te rapporteren. Wanneer een bedrijf boven de maximum norm zit, geldt er een termijn van 4 jaar om maatregelen te nemen om de uitstoot te verminderen.

Aan de bak

Elske van de Fliert, auteur van CO2afslankprogramma.nl en bekend van de podcast demobiliteitsprofessionals.nl, gaat tijdens het AM Fleet Event dieper in op deze normering en de gevolgen voor bedrijven met meer dan 100 werknemers. “De centrale vraag is: registreren jullie de CO2-uitstoot van de vloot en van het woon-werkverkeer van alle medewerkers nog niet? Dan zou het maar zo eens kunnen dat je vanaf volgend jaar aan de bak mag. Een goed begin is het halve werk, dus mis deze uitleg niet.” Elske spoort iedereen aan zich aan te melden voor het Fleet Event. “Het biedt een programma vol met praktische tips over strategische onderwerpen.”

Aanmelden voor het AM Fleet Event

‘Dit gaat er veranderen in de registratie van CO2-uitstoot’ - Automobielmanagement.nl

‘Dit gaat er veranderen in de registratie van CO2-uitstoot’

AM Fleet Event

Naar verwachting geldt met ingang van 1 januari 2023 voor bedrijven met meer dan 100 werknemers een maximale CO2-uitstoot. Dit maximum is van toepassing op het zakelijke woon-werkverkeer van hun werknemers en staat bekend als de ‘normering werkgebonden personenvervoer.’ Op het AM Fleet Event gaan we er dieper op in.

foto: ProMedia

Bedrijven met meer dan 100 werknemers zijn volgend jaar verplicht een CO2-administratie bij te houden en hierover jaarlijks te rapporteren. Wanneer een bedrijf boven de maximum norm zit, geldt er een termijn van 4 jaar om maatregelen te nemen om de uitstoot te verminderen.

Aan de bak

Elske van de Fliert, auteur van CO2afslankprogramma.nl en bekend van de podcast demobiliteitsprofessionals.nl, gaat tijdens het AM Fleet Event dieper in op deze normering en de gevolgen voor bedrijven met meer dan 100 werknemers. “De centrale vraag is: registreren jullie de CO2-uitstoot van de vloot en van het woon-werkverkeer van alle medewerkers nog niet? Dan zou het maar zo eens kunnen dat je vanaf volgend jaar aan de bak mag. Een goed begin is het halve werk, dus mis deze uitleg niet.” Elske spoort iedereen aan zich aan te melden voor het Fleet Event. “Het biedt een programma vol met praktische tips over strategische onderwerpen.”

Aanmelden voor het AM Fleet Event