New Mobility Lease neemt mobiliteitspassen af van MultiTankcard

New Mobility Lease neemt de komende jaren mobiliteitspassen af van MultiTankcard. De nieuwe leasemaatschappij is dit jaar opgericht in Heerhugowaard en biedt naast traditionele autolease ook shortlease, fietslease en motorlease.

“Omdat de mobiliteitsbehoefte voor bedrijven inmiddels zeer breed kan zijn, zochten we een partner die ons in alles kan faciliteren. MuliTankcard is een zeer ervaren partij, die precies al die mogelijkheden biedt,” aldus directeur Tys Borst.

Bedrijfswagens

Onder het label NML Bedrijfswagens richt New Mobility Lease zich specifiek op de operationele lease van bussen en grijs kenteken auto’s. “De bedrijfswagen is vaak een gereedschap voor degene die erin rijdt. Juist die berijders zijn vaak afhankelijk van hun bus en dus gebaat bij zekerheid.”

CO2-uitstoot

Klimaatverandering staat hoog op de agenda bij de nieuwkomer uit Heerhugowaard. New Mobility Lease biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om van alle mobiliteit de CO2-uitstoot bij te houden en desgewenst te compenseren.

Bewuste keuzes

MultiTankcard is blij met de samenwerking met New Mobility Lease. “Deze nieuwe leasemaatschappij gaat voor vernieuwing en maakt daarin bewuste keuzes. We proberen zakelijk reisgedrag positief te beïnvloeden en zo samen met onze partners een bijdrage te leveren aan het terugdringen van de CO2-uitstoot,” aldus directeur Patrick Roozeman van MultiTankcard.

Lees ook:
MultiTankcard: ‘Vergelijken van brandstofprijzen is de moeite’

Reageren
500 tekens over
New Mobility Lease neemt mobiliteitspassen af van MultiTankcard - Automobielmanagement.nl

New Mobility Lease neemt mobiliteitspassen af van MultiTankcard

New Mobility Lease neemt de komende jaren mobiliteitspassen af van MultiTankcard. De nieuwe leasemaatschappij is dit jaar opgericht in Heerhugowaard en biedt naast traditionele autolease ook shortlease, fietslease en motorlease.

“Omdat de mobiliteitsbehoefte voor bedrijven inmiddels zeer breed kan zijn, zochten we een partner die ons in alles kan faciliteren. MuliTankcard is een zeer ervaren partij, die precies al die mogelijkheden biedt,” aldus directeur Tys Borst.

Bedrijfswagens

Onder het label NML Bedrijfswagens richt New Mobility Lease zich specifiek op de operationele lease van bussen en grijs kenteken auto’s. “De bedrijfswagen is vaak een gereedschap voor degene die erin rijdt. Juist die berijders zijn vaak afhankelijk van hun bus en dus gebaat bij zekerheid.”

CO2-uitstoot

Klimaatverandering staat hoog op de agenda bij de nieuwkomer uit Heerhugowaard. New Mobility Lease biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om van alle mobiliteit de CO2-uitstoot bij te houden en desgewenst te compenseren.

Bewuste keuzes

MultiTankcard is blij met de samenwerking met New Mobility Lease. “Deze nieuwe leasemaatschappij gaat voor vernieuwing en maakt daarin bewuste keuzes. We proberen zakelijk reisgedrag positief te beïnvloeden en zo samen met onze partners een bijdrage te leveren aan het terugdringen van de CO2-uitstoot,” aldus directeur Patrick Roozeman van MultiTankcard.

Lees ook:
MultiTankcard: ‘Vergelijken van brandstofprijzen is de moeite’