Leaseplatform zakelijkleasen.nl te koop

brand story

Het online lease platform zakelijkleasen.nl wordt te koop aangeboden. Dit is een unieke kans in de zakelijke leasemarkt voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen uitbreiden door voort te borduren op een bestaand platform.

Zakelijkleasen.nl is een volledig geautomatiseerd (financial) leaseplatform dat speciaal ontworpen is voor een hoge conversie. Daarnaast leent de domeinnaam zich perfect om een merknaam op te bouwen. Exacte domeinen die zich zo goed lenen voor branding, herkenning en vertrouwen komen zeer zelden vrij. Laat deze kans dus niet voorbijgaan.

Online zichtbaarheid
Met momenteel al meer dan 200.000 organische vertoningen in Google per maand is zakelijkleasen.nl gebouwd om een flink aandeel van de zakelijke online markt in te nemen. Het platform heeft top 10 -20 posities voor de meest begeerde zoekwoorden in de zakelijke leasebranche en biedt daarmee veel potentie.

Direct omzet
Een investering in de koop van het platform zal meteen resulteren in omzet. Uit het aantal organische aanvragen dat via de website komt kunnen namelijk direct leasecontracten worden afgesloten.

Financial & Operational Lease
Zakelijkleasen.nl focust zich voornamelijk op financial lease maar is voorbereid om operational lease aanbod in de website op te nemen. Het financial lease aanbod bestaat uit meer dan 15.000 occasions.

Design voor vertrouwen
Zakelijkleasen.nl is ontworpen als platform om bij het eerste aanzicht al het vertrouwen van de zakelijke klant te winnen. Daarom is er gewerkt met prijswinnende designers om zowel financial als operational lease zo aantrekkelijk en overzichtelijk mogelijk te presenteren met optimale conversie als doel.

Makkelijk te beheren
Het platform is nagenoeg onderhoudsvrij en is gebouwd in een makkelijk te beheren CMS. Het importeren van nieuwe auto’s en het verwijderen van verkochte auto’s is volledig geautomatiseerd. Ook worden geïmporteerde auto’s automatisch in een financial leasecalculatie aangeboden. Er is een datakoppeling met alle grote auto voorraadbeheersystemen.

Neem contact op
Inhoudelijke data, gegevens en statistieken met betrekking tot zakelijkleasen.nl worden alleen vrijgegeven aan geïnteresseerde kopers. Deze worden in documentvorm aangeboden en kan worden opgevraagd worden via de onderstaande link.

Klik hier om het verkoopdocument aan te vragen. Wij nodigen geïnteresseerde kopers graag uit bij ons op kantoor in Zaltbommel voor verdere toelichting.

Highlights

 • Meer dan 15.000 occasions
 • Datakoppeling met alle grote auto voorraadsystemen
 • Maandelijks meer dan 200.000 vertoningen in Google
 • Organische leadstroom voor directe omzet
 • Perfecte merknaam voor zakelijke lease producten
 • Design door prijswinnende UX designer
 • Financial en operational lease aanbod
 • Makkelijk te beheren systeem
Leaseplatform zakelijkleasen.nl te koop - Automobielmanagement.nl

Leaseplatform zakelijkleasen.nl te koop

brand story

Het online lease platform zakelijkleasen.nl wordt te koop aangeboden. Dit is een unieke kans in de zakelijke leasemarkt voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen uitbreiden door voort te borduren op een bestaand platform.

Zakelijkleasen.nl is een volledig geautomatiseerd (financial) leaseplatform dat speciaal ontworpen is voor een hoge conversie. Daarnaast leent de domeinnaam zich perfect om een merknaam op te bouwen. Exacte domeinen die zich zo goed lenen voor branding, herkenning en vertrouwen komen zeer zelden vrij. Laat deze kans dus niet voorbijgaan.

Online zichtbaarheid
Met momenteel al meer dan 200.000 organische vertoningen in Google per maand is zakelijkleasen.nl gebouwd om een flink aandeel van de zakelijke online markt in te nemen. Het platform heeft top 10 -20 posities voor de meest begeerde zoekwoorden in de zakelijke leasebranche en biedt daarmee veel potentie.

Direct omzet
Een investering in de koop van het platform zal meteen resulteren in omzet. Uit het aantal organische aanvragen dat via de website komt kunnen namelijk direct leasecontracten worden afgesloten.

Financial & Operational Lease
Zakelijkleasen.nl focust zich voornamelijk op financial lease maar is voorbereid om operational lease aanbod in de website op te nemen. Het financial lease aanbod bestaat uit meer dan 15.000 occasions.

Design voor vertrouwen
Zakelijkleasen.nl is ontworpen als platform om bij het eerste aanzicht al het vertrouwen van de zakelijke klant te winnen. Daarom is er gewerkt met prijswinnende designers om zowel financial als operational lease zo aantrekkelijk en overzichtelijk mogelijk te presenteren met optimale conversie als doel.

Makkelijk te beheren
Het platform is nagenoeg onderhoudsvrij en is gebouwd in een makkelijk te beheren CMS. Het importeren van nieuwe auto’s en het verwijderen van verkochte auto’s is volledig geautomatiseerd. Ook worden geïmporteerde auto’s automatisch in een financial leasecalculatie aangeboden. Er is een datakoppeling met alle grote auto voorraadbeheersystemen.

Neem contact op
Inhoudelijke data, gegevens en statistieken met betrekking tot zakelijkleasen.nl worden alleen vrijgegeven aan geïnteresseerde kopers. Deze worden in documentvorm aangeboden en kan worden opgevraagd worden via de onderstaande link.

Klik hier om het verkoopdocument aan te vragen. Wij nodigen geïnteresseerde kopers graag uit bij ons op kantoor in Zaltbommel voor verdere toelichting.

Highlights

 • Meer dan 15.000 occasions
 • Datakoppeling met alle grote auto voorraadsystemen
 • Maandelijks meer dan 200.000 vertoningen in Google
 • Organische leadstroom voor directe omzet
 • Perfecte merknaam voor zakelijke lease producten
 • Design door prijswinnende UX designer
 • Financial en operational lease aanbod
 • Makkelijk te beheren systeem