De campagne resulteert in een 24-uurs feest met 150 liefhebbers van dance en ‘auto emocion’ op het strand van het Spaanse partyeiland en in Club Amnesia.

De samenwerking tussen Seat en de numero uno DJ van de wereld Armin van Buuren bereikt deze zomer een absoluut hoogtepunt, op het partyeiland Ibiza. Via een ‘real-life’ videogame op http://www.24uuribiza.nl/ maken driehonderd liefhebbers van dance en ‘auto emocion’ kans op 24 fantastische uren op het populaire eiland in de Mediterraanse zee, op 14 september. Met als hoogtepunten lekker eten, ‘clubben’ langs de kust, een strandfeest bij zonsondergang en vervolgens de exclusieve album release party van Armin van Buuren in Club Amnesia.

De website vormt het hart van de campagne. Op de site draait het allemaal om de interactieve Ibiza videogame, waarmee per persoon twee tickets te winnen zijn om mee te boarden op de Seat-charter naar Ibiza. In de game wordt de speler meegenomen in de wereld van Ibiza en beleeft hij het eiland in de Armin-stijl. Het doel van de game is de juiste platenkoffer van Armin te vinden en deze naar hem toe te brengen in Club Amnesia.

‘Clubbers’ kunnen tot en met 10 september meespelen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding