Ford levert zesde GT af aan Nederlandse klant

Ford heeft een zesde Ford GT kunnen afleveren aan een Nederlandse klant. Dat was ook een bijzonder moment voor Zeeuw & Zeeuw in Utrecht dat voor de tweede keer zo’n supercar kon afleveren. Ford Nederland deelt niet mee hoeveel de GT kost maar zeker is dat het prijskaartje tot ver boven de half miljoen euro oploopt. Dat is dan nog buiten de afleveringskosten.

Naar verwachting zal er na deze nog één aan een Nederlandse klant geleverd wordenFord (2022)

Ditmaal betrof het een speciale en zeldzame Ford GT Carbon Series, laat Ford Nederland weten. “Een bijzonder kenmerk is zijn extra lage gewicht. Hij dankt dit aan innovaties als lichtgewicht wielen van koolstofvezel en een motorkap van polycarbonaat. De uitlaat en wielbouten zijn vervaardigd van titanium. Zonder al te zeer in te boeten aan comfort is het interieur ontdaan van alle overbodige extra’s. Hierdoor is deze uitvoering de lichtste straatlegale supercar van Ford.”

Klanten kunnen voor de spiegelkappen, streep in het midden en remklauwen kiezen uit vier optionele accentkleuren: zilver, oranje, rood of blauw. De nieuwe eigenaar van deze auto, een Zuid-Hollandse ondernemer met een race-verleden, koos voor oranje dat hij liet terugkomen in de afwerking van het interieur.

Laatste productiejaar

“Heel bijzonder om al zes van deze super-exclusieve auto’s te mogen leveren in Nederland. Geen van de eerder geleverde GT’s betrof overigens een Carbon Series”, aldus Sebastiaan van de Pol, PR Manager Ford Nederland. “We zitten inmiddels in het laatste productiejaar van de Ford GT. Naar verwachting zullen we er na deze nog één aan een Nederlandse klant mogen leveren.”

Lees ook:

Ford verhoogt prijzen F-150 Lightning fors 

Reageren
500 tekens over
Ford levert zesde GT af aan Nederlandse klant - Automobielmanagement.nl

Ford levert zesde GT af aan Nederlandse klant

Ford heeft een zesde Ford GT kunnen afleveren aan een Nederlandse klant. Dat was ook een bijzonder moment voor Zeeuw & Zeeuw in Utrecht dat voor de tweede keer zo’n supercar kon afleveren. Ford Nederland deelt niet mee hoeveel de GT kost maar zeker is dat het prijskaartje tot ver boven de half miljoen euro oploopt. Dat is dan nog buiten de afleveringskosten.

Naar verwachting zal er na deze nog één aan een Nederlandse klant geleverd wordenFord (2022)

Ditmaal betrof het een speciale en zeldzame Ford GT Carbon Series, laat Ford Nederland weten. “Een bijzonder kenmerk is zijn extra lage gewicht. Hij dankt dit aan innovaties als lichtgewicht wielen van koolstofvezel en een motorkap van polycarbonaat. De uitlaat en wielbouten zijn vervaardigd van titanium. Zonder al te zeer in te boeten aan comfort is het interieur ontdaan van alle overbodige extra’s. Hierdoor is deze uitvoering de lichtste straatlegale supercar van Ford.”

Klanten kunnen voor de spiegelkappen, streep in het midden en remklauwen kiezen uit vier optionele accentkleuren: zilver, oranje, rood of blauw. De nieuwe eigenaar van deze auto, een Zuid-Hollandse ondernemer met een race-verleden, koos voor oranje dat hij liet terugkomen in de afwerking van het interieur.

Laatste productiejaar

“Heel bijzonder om al zes van deze super-exclusieve auto’s te mogen leveren in Nederland. Geen van de eerder geleverde GT’s betrof overigens een Carbon Series”, aldus Sebastiaan van de Pol, PR Manager Ford Nederland. “We zitten inmiddels in het laatste productiejaar van de Ford GT. Naar verwachting zullen we er na deze nog één aan een Nederlandse klant mogen leveren.”

Lees ook:

Ford verhoogt prijzen F-150 Lightning fors