De festiviteiten worden grotendeels georganiseerd door Alfa-clubs maar mogen van Marchionne ook niet door Alfa Romeo ondersteund worden met als reden dat wie geen geld verdient, ook geen feest mag vieren. Dit meldt het Duitse vakblad Automobilwoche.

Hoewel Marchionne steeds officieel laat ontkennen dat hij Alfa Romeo kwijt wil, zwengelt hij met dit soort acties de geruchtenmachine wel degelijk aan. In kringen van Alfa Romeo is het inmiddels wel duidelijk: Fiat heeft geen belangstelling meer voor Alfa Romeo. Volkswagen daarentegen heel veel. In de jaren tachtig van de vorige eeuw waren er al gesprekken tussen Volkswagen en Fiat maar toen nam Volkswagen Seat over.   

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding