De VX6, met daarop groot het logo met woeste stier van het Italiaanse automerk, wordt uitgerust met een witte of zwarte finish.

Onder de motorkap schuilt een Intel Atom D525 dual-core processor die actief is op een kloksnelheid van 1,83 GHz. De laptop is verder uitgerust met 2 GB DDR3-geheugen en een 320 GB harde schijf. Een ION 2 GPU met 512 MB dedicated geheugen neemt het grafische werk voor zijn rekening en presenteert dit op een 12,1 inch LED-backlit scherm met een native resolutie van 1366 pixels bij 768 pixels.

Overige features aan boord van deze laptop bedragen Ethernet, WiFi, Bluetooth 3.0, een 1,3 megapixel webcam, een kaartlezer, een HDMI-uitgang en USB 3.0-poorten. De accu van de laptop gaat bij gemiddeld gebruik volgens Asus zo’n 5,5 uur mee. Standaard wordt de laptop geleverd met Windows 7 Home Premium.

De prijs van de laptop is 599 euro. Medio oktober is het model te koop.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding