Fiat en Gucci presenteren ‘Fiat 500 by Gucci’ (fotogalerij/filmpje)

Het Italiaanse modemerk Gucci presenteert samen met Fiat de ‘Fiat 500 by Gucci’.

De speciale versie van het Fiat model, met de kleurpatronen van Gucci, zal zijn wereldpremière beleven tijdens de openingsdag van de ‘Milan Fashion Week’. Daarna zal de auto te zien zijn in een speciale Gucci store op de internationale autosalon van Genève, van 3 tot 13 maart. De auto komt in juli op de Europese markt voor een prijs vanaf 17.000 euro. 

Naast de speciale Fiat komt er ook een 500 by Gucci-collectie bestaande uit bijvoorbeeld reisaccessoires, kleine lederen goederen, zonnebrillen en een horloge. Bekijk de foto’s voor een impressie van deze collectie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Fiat en Gucci presenteren ‘Fiat 500 by Gucci’ (fotogalerij/filmpje) - Automobielmanagement.nl

Fiat en Gucci presenteren ‘Fiat 500 by Gucci’ (fotogalerij/filmpje)

Het Italiaanse modemerk Gucci presenteert samen met Fiat de ‘Fiat 500 by Gucci’.

De speciale versie van het Fiat model, met de kleurpatronen van Gucci, zal zijn wereldpremière beleven tijdens de openingsdag van de ‘Milan Fashion Week’. Daarna zal de auto te zien zijn in een speciale Gucci store op de internationale autosalon van Genève, van 3 tot 13 maart. De auto komt in juli op de Europese markt voor een prijs vanaf 17.000 euro. 

Naast de speciale Fiat komt er ook een 500 by Gucci-collectie bestaande uit bijvoorbeeld reisaccessoires, kleine lederen goederen, zonnebrillen en een horloge. Bekijk de foto’s voor een impressie van deze collectie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding