Porsche Steve McQueen wordt geveild (fotogalerij)

De legendarische Porsche 911S, waar Steve McQueen ooit in rond reed, gaat onder de hamer.

RM Auctions zal de beroemde sportauto, bekend van de jaren ’70 film Le Mans, in augustus veilen. Dat maakte de huidige eigenaar van de auto, Frank Gallogly, bekend. Hij kocht de Porsche twee jaar geleden; het bedrag dat hij toentertijd neertelde wil hij niet bekendmaken. De auto is in originele staat, met alle specificaties die Steve McQueen in 1970 zelf liet installeren. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Porsche Steve McQueen wordt geveild (fotogalerij) - Automobielmanagement.nl

Porsche Steve McQueen wordt geveild (fotogalerij)

De legendarische Porsche 911S, waar Steve McQueen ooit in rond reed, gaat onder de hamer.

RM Auctions zal de beroemde sportauto, bekend van de jaren ’70 film Le Mans, in augustus veilen. Dat maakte de huidige eigenaar van de auto, Frank Gallogly, bekend. Hij kocht de Porsche twee jaar geleden; het bedrag dat hij toentertijd neertelde wil hij niet bekendmaken. De auto is in originele staat, met alle specificaties die Steve McQueen in 1970 zelf liet installeren. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding