Een stand van 4.700 vierkante meter toont 125 jaar automobiel historie. Er is veel gebeurd in de auto-industrie sinds Carl Benz in 1886 zijn patent aanvroeg voor de allereerste auto ooit. Zoals we weten zijn er sindsdien vele modellen van Mercedes-Benz gevolgd. Daarvan zijn een groot deel van de partij in Essen.

Naast ruimte voor de vertrouwde SL, E-, S- en G-Klasse toont het merk ook de staaltjes toekomstmuziek, waaronder de B-Klasse F-CELL met brandstofcel. Traditiegetrouw is ook het Mercedes-Benz Classic Center aanwezig met klassiekers uit de 125-jarige geschiedenis van het merk. Op Techno Classica toont het Mercedes-Benz Classic Center als staaltje van haar kunnen een volledig gerestaureerde 300 SL Roadster die met veel liefde en vakmanschap is opgebouwd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding