Voor de publieksprijs zijn 50 ondernemende vrouwen genomineerd. Een stem uitbrengen is mogelijk via www.porsche.nl/stemmen. Voor de juryprijs zijn vijf onderneemsters geselecteerd. De uitreiking van de prestigieuze Porsche Onderneemster van het Jaar awards vindt plaats op 25 mei.
Kanshebbers voor de juryprijs zijn onder andere Claire Boonstra (civiel ingenieur, medeoprichtster van Layar), Gervaise Coebergh (directrice van het in ’97 door haar opgerichte adviesbureau Coebergh Communicatie en PR), Karin Orsel (heeft naam en faam verworven met scheepvaartbedrijf Management Facilities Group), Rahma el Mouden (eigenaresse van MAS, een groot facilitair dienstverleningsbedrijf met vier afzonderlijke BV’s) en Claudia Willemsen (eigenaresse van kleertjes.com. de grootste online winkel in merkkleding en schoenen voor baby’s en kinderen).
Onderneemster en uitgever Annemarie van Gaal is voorzitter van de vakjury, bijgestaan door voormalig premier Jan Peter Balkenende, Esther Raats-Coster, Marianne Sturman en Ray Uiterwaal, directeur van Pon Porsche Import. 
De winnares krijgt naast de erkenning en een fraaie trofee onder andere een half jaar de beschikking over een Porsche Cayman en een Rolex horloge.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding