Deze competitie houdt in dat de deelnemers hun favoriete vervoermiddel moeten voorzien van een ‘complete makeover’ die past bij de stijl van een Formule 1 deelnemer. Door foto’s van hun ontwerp op te hangen aan de Sikkens Facebook muur, maken zij kans op twee vliegtickets, hotelaccomodatie en twee Grandstand tickets voor de Italiaanse Grand Prix in Monza in september. Tevens krijgen zij dan een exclusieve rondleiding door de pitstraat. 

Deze felbegeerde plaatsen worden aangeboden door Sikkens, ook de officiële verfleverancier aan het Vodafone McLaren Mercedes Formula 1 team. De voormalige wereldkampioen en Vodafone McLaren Mercedes F1 coureur Lewis Hamilton zal op 26 augustus bekend maken wie de winnaar is. Door het organiseren van de ‘Slikkest Ride’ competition hoopt AkzoNobel zijn missie Creating Together and Getting Color Right over te brengen op een groter publiek.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding