Via www.teamassist.nl of een downloadbare App maken teamleiders in een handomdraai een efficiënt rij schema voor uitwedstrijden en krijgen ze een accurate routebeschrijving. Team Assist is gekoppeld aan de KNVB database. Zo is ook altijd de meest actuele wedstrijdinformatie beschikbaar. 

Op de site www.teamassist.nl kunnen teamleiders gratis een account aanmaken voor hun team. Teamleden kunnen via dit profiel aangeven bij welke wedstrijden ze present zijn en of zij (of hun ouders) voor uitwedstrijden beschikbaar zijn om spelers te vervoeren. Zo heeft de teamleider altijd een overzicht van rijders. Team Assist berekent per wedstrijd het beste rij schema en geeft aan waar en hoe laat teamleden zich dienen te verzamelen. 

Via site en App (vanaf 29 augustus) zijn wijzigingen eenvoudig door te geven. Dit leidt direct tot een nieuw schema. Ook kunnen teamleden elkaar eenvoudig via de Team Chat op de hoogte houden van belangrijke (of minder belangrijke) zaken. Na registratie krijgen de deelnemers de beschikking over een gratis download met gegevens van alle Nederlandse amateurclubs (voor TomTom, Garmin en Navigon). 

Daarmee geeft www.teamassist.nl voor elke uitwedstrijd een nauwkeurige, downloadbare routebeschrijving. Er is ook een mobiele versie van www.teamassist.nl , de App’s zijn er voor iPhone en Android toestellen. Zo heeft elk teamlid de actuele wedstrijd en route-informatie altijd onder handbereik. De lancering van Team Assist komt voort uit de samenwerking met de KNVB, waarvan Volkswagen ‘Official Car Supplier’ is. Teams die zich registreren, maken kans op diverse prijzen, waaronder vier maal twintig kaarten voor de (uitverkochte) EK kwalificatiewedstrijd Nederland – San Marino op vrijdag 2 september aanstaande in het Philips stadion in Eindhoven.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding