Speurtocht naar vergeten oldtimers: Chasing Classic Cars (filmpje)

DiscoveryChannel komt met een nieuwe serie waarbij Wayne Carini op zoek gaat naar oude auto’s en verborgen collecties.

Een AC Cobra, een Duesenberg, een Chevrolet Impala, een Panhard en zelfs een Ferrari 375 MM. Dat zijn de ingrediënten voor Chasing Classic Cars, een high-definition serie waarin Ferrari-expert en restaurateur Wayne Carini op zoek gaat naar oude auto’s en verborgen collecties. Wayne reist langs dorpen en steden om langvergeten oldtimers op te speuren, ver weggestopt in schuren en garages. Als het hem lukt de auto aan te schaffen, brengt hij hem naar zijn winkel in Connecticut. Daar restaureert hij de auto in zijn originele staat en probeert hij hem vervolgens op de veiling door te verkopen. In Chasing Classic Cars bezoekt Wayne ook private collecties en spreekt hij met verwoede verzamelaars.

Chasing Classic Cars is vanaf zondag 15 januari om 17:05 uur te zien op Discovery Channel.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Speurtocht naar vergeten oldtimers: Chasing Classic Cars (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Speurtocht naar vergeten oldtimers: Chasing Classic Cars (filmpje)

DiscoveryChannel komt met een nieuwe serie waarbij Wayne Carini op zoek gaat naar oude auto’s en verborgen collecties.

Een AC Cobra, een Duesenberg, een Chevrolet Impala, een Panhard en zelfs een Ferrari 375 MM. Dat zijn de ingrediënten voor Chasing Classic Cars, een high-definition serie waarin Ferrari-expert en restaurateur Wayne Carini op zoek gaat naar oude auto’s en verborgen collecties. Wayne reist langs dorpen en steden om langvergeten oldtimers op te speuren, ver weggestopt in schuren en garages. Als het hem lukt de auto aan te schaffen, brengt hij hem naar zijn winkel in Connecticut. Daar restaureert hij de auto in zijn originele staat en probeert hij hem vervolgens op de veiling door te verkopen. In Chasing Classic Cars bezoekt Wayne ook private collecties en spreekt hij met verwoede verzamelaars.

Chasing Classic Cars is vanaf zondag 15 januari om 17:05 uur te zien op Discovery Channel.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding