Armin van Buuren kiest voor nieuwe Jaguar

Armin Van Buuren rijdt de nieuwe Jaguar F-TYPE. De DJ heeft gekozen voor het topmodel de Jaguar F-TYPE V8 S met een 5.0 V8 supercharged-motor met 495 pk en quickshift-transmissie met acht versnellingen.

Dit model heeft een topsnelheid van 300 km/u en een acceleratievermogen waarbij in 4,3 seconden de snelheid van 100 km/u wordt bereikt. Hij is uitgerust met het Meridian Surround Sound System met 770 watt en veertien luidsprekers. 

De vijf keer tot beste DJ van de wereld gekozen Armin van Buuren is enthousiast: "De sound van de F-TYPE is echt waanzinnig en ik vind de lijn ook echt heel stijlvol. Je merkt dat de F-TYPE een fel karakter heeft, hij reageert direct en is intuïtief."

 "De Jaguar F-TYPE is krachtig, dynamisch en heel herkenbaar, net als de muziek van Armin van Buuren. Met nieuwe modellen als de Jaguar XF, XF Sportbrake en de F-TYPE spreken we duidelijk een jongere doelgroep aan, zo ook met de nieuwe Jaguar C-X17 concept die we vorige week onthuld hebben op de IAA Frankfurt. We vinden het daarom ook fantastisch dat Armin in de F-TYPE gaat rijden. Twee iconen met wereldfaam komen samen", aldus Aldo van Troost, Communicatie & PR Manager Jaguar.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Met geluk is het als met geld; je moet er iets mee doen om ervan te kunnen genieten.
Het zij U gegund,
Armin van Buuren !.

Geplaatst door: George V. op

Is dit niet een verkapte vorm van reclame?? De manier waarop A. van Buuren over de Jaguar praat, lijkt het mij ordinaire reclame. Ook goed, maar kom er dan tenminste eerlijk voor uit!

Geplaatst door: Piet op

Proficiat Armin !
Een gewèldige keuze !
grt. JP

Geplaatst door: JP op

Beste Piet, als je advocaat bent zoals Armim, kun je ook verstand van auto,s hebben , daarbij het merk en uitvoering mag er zijn, ze zouden mij er niet mee straffen.

Geplaatst door: George V op

Mooie keuze Armin. Schitterend voertuig. Nu enkel nog een auto kopen om “mee te rijden”

Geplaatst door: Serge Ruytjens op
Armin van Buuren kiest voor nieuwe Jaguar - Automobielmanagement.nl

Armin van Buuren kiest voor nieuwe Jaguar

Armin Van Buuren rijdt de nieuwe Jaguar F-TYPE. De DJ heeft gekozen voor het topmodel de Jaguar F-TYPE V8 S met een 5.0 V8 supercharged-motor met 495 pk en quickshift-transmissie met acht versnellingen.

Dit model heeft een topsnelheid van 300 km/u en een acceleratievermogen waarbij in 4,3 seconden de snelheid van 100 km/u wordt bereikt. Hij is uitgerust met het Meridian Surround Sound System met 770 watt en veertien luidsprekers. 

De vijf keer tot beste DJ van de wereld gekozen Armin van Buuren is enthousiast: "De sound van de F-TYPE is echt waanzinnig en ik vind de lijn ook echt heel stijlvol. Je merkt dat de F-TYPE een fel karakter heeft, hij reageert direct en is intuïtief."

 "De Jaguar F-TYPE is krachtig, dynamisch en heel herkenbaar, net als de muziek van Armin van Buuren. Met nieuwe modellen als de Jaguar XF, XF Sportbrake en de F-TYPE spreken we duidelijk een jongere doelgroep aan, zo ook met de nieuwe Jaguar C-X17 concept die we vorige week onthuld hebben op de IAA Frankfurt. We vinden het daarom ook fantastisch dat Armin in de F-TYPE gaat rijden. Twee iconen met wereldfaam komen samen", aldus Aldo van Troost, Communicatie & PR Manager Jaguar.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Met geluk is het als met geld; je moet er iets mee doen om ervan te kunnen genieten.
Het zij U gegund,
Armin van Buuren !.

Geplaatst door: George V. op

Is dit niet een verkapte vorm van reclame?? De manier waarop A. van Buuren over de Jaguar praat, lijkt het mij ordinaire reclame. Ook goed, maar kom er dan tenminste eerlijk voor uit!

Geplaatst door: Piet op

Proficiat Armin !
Een gewèldige keuze !
grt. JP

Geplaatst door: JP op

Beste Piet, als je advocaat bent zoals Armim, kun je ook verstand van auto,s hebben , daarbij het merk en uitvoering mag er zijn, ze zouden mij er niet mee straffen.

Geplaatst door: George V op

Mooie keuze Armin. Schitterend voertuig. Nu enkel nog een auto kopen om “mee te rijden”

Geplaatst door: Serge Ruytjens op