‘Succes met je grote auto’, nieuw boek Erwin Wijman

Erwin Wijman, vaste medewerker van AM, laat in zijn nieuwe boek zien wat voor auto je moet rijden om vooruit te komen in je leven, in je werk, in de liefde en in de straat.

Voor de een ben je in een zwarte Audi A4 een patser, terwijl een ander je niet serieus neemt in zo’n hondenhok. In je Toyota Corolla voelde je je met de dag meer bejaard worden maar in je racinggroene Mini Cabrio krijg je in de file aanspraak van leuke kerels. Bij wijlen Jaap Blokker moest je als leverancier of sollicitant niet met een Porsche aankomen maar bij een andere firma kun je je spullen twee keer zo duur verkopen dankzij je hagelnieuwe 911 Carrera. De auto is serious business.
Het komt nogal nauw wat je rijdt. Sommige mensen vrijen zich omhoog maar anderen rijden zich naar de top. En weer anderen rijden zich juist omlaag door een foute autokeuze. Het boek ‘Succes met je grote auto’ is een eyeopener voor iedereen die denkt dat succes te maken heeft met hard werken, veel geld, een sixpack of blond glanzend haar. Het gaat om de auto!
U bent toe aan een nieuwe auto maar u weet maar niet welke? Is een BMW echt seks? Kan een Skoda stoer zijn? Is een Fiat 500 juist te lief? Is 538-dj Edwin Evers met zijn Porsche, Mercedes roadster en Audi A8 een liefhebber of ook gewoon een patser? Besef: succes met je grote auto is vaak ook succes met je kleine auto. Of met je leuke, oude, elektrische, stoere of stekkerhybride auto. Of je Greenwheels of bakfiets.

Dit nieuwe boek van autopsychosocioloog Erwin Wijman (hij schreef eerder ook ‘Wat je rijdt ben je zelf’) is een kritische sociaal-maatschappelijke zedenschets over wat auto’s doen met mensen en mensen met auto’s en vooral: mensen met elkaar. Het boek is voorzien van een uitgebreid automerkregister.  Het boek telt 304 pagina’s, kost 19,95 euro en verschijnt op 28 oktober 2013.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Ah, dat is een boek naar m’n hart! Auto’s zijn als kleren; ze vertelle de buitenwereld niet alleen wie je bent, maar vooral wie je graag zou willen zijn!Wil het boek nu al hebben.

Geplaatst door: Bavo Galama op

Vertellen met een “n” erbij. Sorry

Geplaatst door: Bavo Galama op

Ik kijk er nu al naar uit! Ik zou bijna vermelden waar ik in rij….

Geplaatst door: Kees J. Leunis op

Excellente timing. Op die dag ben ik jarig.

Geplaatst door: Monique Bakx op

@Bavo: Dat is niet helemaal waar. Ik rijd een Daihatsu Charade uit ’97 en ik ben er hartstikke blij mee. Hij brengt mij veilig en warm van A naar B, maar ik vind de auto zelf niet mooi. Met mij zijn er nog talloze mensen die een auto rijden omdat je dan van A naar B komt.

Geplaatst door: Martijn op
‘Succes met je grote auto’, nieuw boek Erwin Wijman - Automobielmanagement.nl

‘Succes met je grote auto’, nieuw boek Erwin Wijman

Erwin Wijman, vaste medewerker van AM, laat in zijn nieuwe boek zien wat voor auto je moet rijden om vooruit te komen in je leven, in je werk, in de liefde en in de straat.

Voor de een ben je in een zwarte Audi A4 een patser, terwijl een ander je niet serieus neemt in zo’n hondenhok. In je Toyota Corolla voelde je je met de dag meer bejaard worden maar in je racinggroene Mini Cabrio krijg je in de file aanspraak van leuke kerels. Bij wijlen Jaap Blokker moest je als leverancier of sollicitant niet met een Porsche aankomen maar bij een andere firma kun je je spullen twee keer zo duur verkopen dankzij je hagelnieuwe 911 Carrera. De auto is serious business.
Het komt nogal nauw wat je rijdt. Sommige mensen vrijen zich omhoog maar anderen rijden zich naar de top. En weer anderen rijden zich juist omlaag door een foute autokeuze. Het boek ‘Succes met je grote auto’ is een eyeopener voor iedereen die denkt dat succes te maken heeft met hard werken, veel geld, een sixpack of blond glanzend haar. Het gaat om de auto!
U bent toe aan een nieuwe auto maar u weet maar niet welke? Is een BMW echt seks? Kan een Skoda stoer zijn? Is een Fiat 500 juist te lief? Is 538-dj Edwin Evers met zijn Porsche, Mercedes roadster en Audi A8 een liefhebber of ook gewoon een patser? Besef: succes met je grote auto is vaak ook succes met je kleine auto. Of met je leuke, oude, elektrische, stoere of stekkerhybride auto. Of je Greenwheels of bakfiets.

Dit nieuwe boek van autopsychosocioloog Erwin Wijman (hij schreef eerder ook ‘Wat je rijdt ben je zelf’) is een kritische sociaal-maatschappelijke zedenschets over wat auto’s doen met mensen en mensen met auto’s en vooral: mensen met elkaar. Het boek is voorzien van een uitgebreid automerkregister.  Het boek telt 304 pagina’s, kost 19,95 euro en verschijnt op 28 oktober 2013.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Ah, dat is een boek naar m’n hart! Auto’s zijn als kleren; ze vertelle de buitenwereld niet alleen wie je bent, maar vooral wie je graag zou willen zijn!Wil het boek nu al hebben.

Geplaatst door: Bavo Galama op

Vertellen met een “n” erbij. Sorry

Geplaatst door: Bavo Galama op

Ik kijk er nu al naar uit! Ik zou bijna vermelden waar ik in rij….

Geplaatst door: Kees J. Leunis op

Excellente timing. Op die dag ben ik jarig.

Geplaatst door: Monique Bakx op

@Bavo: Dat is niet helemaal waar. Ik rijd een Daihatsu Charade uit ’97 en ik ben er hartstikke blij mee. Hij brengt mij veilig en warm van A naar B, maar ik vind de auto zelf niet mooi. Met mij zijn er nog talloze mensen die een auto rijden omdat je dan van A naar B komt.

Geplaatst door: Martijn op