Na Abu Dhabi nu ook Ferrari-park in Barcelona

Ferrari krijgt een eigen themapark in Barcelona. Het is een kleinere versie van het park Ferrari World dat vier jaar geleden in Abu Dhabi is geopend.

Het Europese themapark wordt gebouwd door InvestIndustrial, de investeerder die vorig jaar ook een groot belang nam in Aston Martin. Het park gaat rond de honderd miljoen euro kosten en komt ook binnen een veel groter attractiepark dat al eigendom is van InvestIndustrial.
Het nieuwe Ferrari-park krijgt onder meer de hoogste en snelste afdaler ter wereld, een hotel in de rode Ferrari-kleur in de vorm van een F1 voorkant en een race-simulator. Uiteraard zal er op verschillende plaatsen ook een Ferrari-winkel te vinden zijn. Volgens het merk kwamen er veel verzoeken binnen voor zo’n attractie in Europa sinds Ferrari World in het Midden-Oosten open is.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Na Abu Dhabi nu ook Ferrari-park in Barcelona - Automobielmanagement.nl

Na Abu Dhabi nu ook Ferrari-park in Barcelona

Ferrari krijgt een eigen themapark in Barcelona. Het is een kleinere versie van het park Ferrari World dat vier jaar geleden in Abu Dhabi is geopend.

Het Europese themapark wordt gebouwd door InvestIndustrial, de investeerder die vorig jaar ook een groot belang nam in Aston Martin. Het park gaat rond de honderd miljoen euro kosten en komt ook binnen een veel groter attractiepark dat al eigendom is van InvestIndustrial.
Het nieuwe Ferrari-park krijgt onder meer de hoogste en snelste afdaler ter wereld, een hotel in de rode Ferrari-kleur in de vorm van een F1 voorkant en een race-simulator. Uiteraard zal er op verschillende plaatsen ook een Ferrari-winkel te vinden zijn. Volgens het merk kwamen er veel verzoeken binnen voor zo’n attractie in Europa sinds Ferrari World in het Midden-Oosten open is.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding