AutoRAI 2015 gaat door; combi met Fleetexpo

Voor het eerst sinds 2011 komt er weer een AutoRAI: vrijdag 17 t/m zondag 26 april 2015. Op doordeweekse dagen is er een avondopenstelling tot tien uur.

Anderhalf jaar overleg tussen RAI Vereniging, organisator Amsterdam RAI en de importeurs over de invulling heeft erin geresulteerd dat vrijwel alle merken zich nu al ingeschreven hebben – met een eigen stand.

"Met de ervaringen uit het verleden en de voorkeur vanuit zowel bezoekers als importeurs voor merkenstands waren de randvoorwaarden duidelijk. AutoRAI 2015 zal bezoekers zeker positief verrassen", zegt Olaf de Bruijn, directeur RAI Vereniging. Zo komt er speciale aandacht voor design, inclusief iconen uit heden en verleden. Ook kunnen bezoekers zelf rijden in de nieuwste modellen en de laatste technologische ontwikkelingen ervaren. Onderdelen & accessoires zullen eveneens een plek krijgen op de beurs.

Daags voordat de deuren openen voor het publiek vindt de officiële Vakdag plaats. Deze dag voor genodigden wordt gecombineerd met Fleet Expo, het vakevenement voor fleetmanagers. Ook zal op die avond een Exclusieve Preview voor genodigden plaatsvinden.

De 2015-editie van AutoRAI is de 58e. Meer informatie is te vinden op http://www.autorai.nl/ of facebook.com/autorai. De  voortekenen voor een terugkeer bleken eind 2013 al gunstig.

AutoRAI 2015 gaat door; combi met Fleetexpo - Automobielmanagement.nl

AutoRAI 2015 gaat door; combi met Fleetexpo

Voor het eerst sinds 2011 komt er weer een AutoRAI: vrijdag 17 t/m zondag 26 april 2015. Op doordeweekse dagen is er een avondopenstelling tot tien uur.

Anderhalf jaar overleg tussen RAI Vereniging, organisator Amsterdam RAI en de importeurs over de invulling heeft erin geresulteerd dat vrijwel alle merken zich nu al ingeschreven hebben – met een eigen stand.

"Met de ervaringen uit het verleden en de voorkeur vanuit zowel bezoekers als importeurs voor merkenstands waren de randvoorwaarden duidelijk. AutoRAI 2015 zal bezoekers zeker positief verrassen", zegt Olaf de Bruijn, directeur RAI Vereniging. Zo komt er speciale aandacht voor design, inclusief iconen uit heden en verleden. Ook kunnen bezoekers zelf rijden in de nieuwste modellen en de laatste technologische ontwikkelingen ervaren. Onderdelen & accessoires zullen eveneens een plek krijgen op de beurs.

Daags voordat de deuren openen voor het publiek vindt de officiële Vakdag plaats. Deze dag voor genodigden wordt gecombineerd met Fleet Expo, het vakevenement voor fleetmanagers. Ook zal op die avond een Exclusieve Preview voor genodigden plaatsvinden.

De 2015-editie van AutoRAI is de 58e. Meer informatie is te vinden op http://www.autorai.nl/ of facebook.com/autorai. De  voortekenen voor een terugkeer bleken eind 2013 al gunstig.