Beide merken creëren daarmee synergieën bij de benadering van hun gemeenschappelijke doelgroepen in het premium en luxe segment. Eerste gezamenlijke projecten zijn al succesvol gerealiseerd, meerdere volgen in de loop van dit jaar.

Op basis van de zakelijke traditie van beide ondernemingen – van familiebedrijf tot internationaal opererende concerns – en de strategische aanpak in het premium en luxe segment sluiten het auto- en het modemerk perfect op elkaar aan. Beide merken staan voor elegantie, kwaliteit en moderne luxe.

Ook sponsoractiviteiten op het gebied van sport en lifestyle vormen een link tussen beide concerns. Bovendien is Mercedes-Benz al jaren actief in de modewereld. Naast de Mercedes-Benz Fashion Week in New York en Berlijn geeft Mercedes-Benz ook in Milaan, Parijs, Londen en Amsterdam acte de préséance. Momenteel is het merk actief op 47 modeplatforms in 26 landen.