AM-weekendtip: Essen Motor Show 2014

Vandaag, vrijdag 28 november, begint de 47ste internationale Essen Motor Show. De show zal tot en met zondag 7 december de poorten voor het publiek openen.

Essen Motorshow is het jaarlijkse feest voor liefhebbers van snelle, exclusieve en bijzondere auto’s. Op de beurs zijn nieuwe auto’s te vinden, maar ook vele young- en oldtimers. Dit jaar is er een speciaal plekje ingeruimd voor in Duitsland gebouwde Formule-1 bolides. Ander hoogtepunt is 80 Jaar autosport met Jaguar.

Neem voor een bezoek aan de beurs wel een paar goede schoenen mee: 500 standhouders uit 30 landen staan verdeeld over maar liefst 18 hallen, met in totaal 110.000 vierkante meter aan automotive vertier. Er wordt gerekend op ongeveer 360.000 bezoekers.

Voor meer info klik HIER.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

AM-weekendtip: Essen Motor Show 2014 - Automobielmanagement.nl

AM-weekendtip: Essen Motor Show 2014

Vandaag, vrijdag 28 november, begint de 47ste internationale Essen Motor Show. De show zal tot en met zondag 7 december de poorten voor het publiek openen.

Essen Motorshow is het jaarlijkse feest voor liefhebbers van snelle, exclusieve en bijzondere auto’s. Op de beurs zijn nieuwe auto’s te vinden, maar ook vele young- en oldtimers. Dit jaar is er een speciaal plekje ingeruimd voor in Duitsland gebouwde Formule-1 bolides. Ander hoogtepunt is 80 Jaar autosport met Jaguar.

Neem voor een bezoek aan de beurs wel een paar goede schoenen mee: 500 standhouders uit 30 landen staan verdeeld over maar liefst 18 hallen, met in totaal 110.000 vierkante meter aan automotive vertier. Er wordt gerekend op ongeveer 360.000 bezoekers.

Voor meer info klik HIER.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding