Bedrijfswagens op Autosalon Rotterdam 2015

Op de derde editie van de Autosalon Rotterdam (26 t/m 29 november 2015, Ahoy) zullen voor het eerst ook bedrijfswagens te zien zijn.

De tweede editie van de Autosalon trok vorige maand volgens de organisatie veertigduizend bezoekers. Na afloop was de conclusie om uit te breiden snel getrokken. Naast oldtimers, classic cars en nieuwe auto’s van de grote merken zal in 2015 een aparte hal worden ingericht voor bedrijfswagens tot 3500 kilo.

Bedrijfswagens op Autosalon Rotterdam 2015 - Automobielmanagement.nl

Bedrijfswagens op Autosalon Rotterdam 2015

Op de derde editie van de Autosalon Rotterdam (26 t/m 29 november 2015, Ahoy) zullen voor het eerst ook bedrijfswagens te zien zijn.

De tweede editie van de Autosalon trok vorige maand volgens de organisatie veertigduizend bezoekers. Na afloop was de conclusie om uit te breiden snel getrokken. Naast oldtimers, classic cars en nieuwe auto’s van de grote merken zal in 2015 een aparte hal worden ingericht voor bedrijfswagens tot 3500 kilo.