Eén van de thema’s van dit jaar is ‘Einfach Keil’, waarbij men verwijst naar de designtaal uit de jaren-70. Kenmerkende ontwerpen uit die tijd die aan deze vorm voldeden zijn de onvergetelijke Lamborghini Countach, de Lotus Esprit en de Maserati Khamsin.

Een ander thema is ‘100 jaar BMW’. Het Beierse merk pakt ook in Bremen uit met een selectie van haar fraaie erfgoed, dat in de imposante geschiedenis werd geproduceerd.

Meer info

De Classic Motorshow in Bremen wordt van 5 tot en met 7 februari in de Messe Bremen gehouden. De beursorganisatie belooft een deelname van 630 standhouders uit elf verschillende landen. In totaal zijn er zeven hallen volgepakt en is er zelfs een ‘mobiele’ hal nummer acht. Vorig jaar trok de beurs bijna 45.000 bezoekers.

Meer info over deze uitermate sfeervolle beurs is op de website van de organisatie te vinden.