Top Gear heet nu ‘The Grand Tour’

The Grand Tour. Dat is de naam voor de nieuwe autoshow van het ‘oude’ Top Gear team Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. “We gaan door de hele wereld met elke show in een ander land en uit een enorme tent. Het is dus een soort ‘grand tour’. Daarom hebben we ook besloten het The Grand Tour te noemen,” aldus Clarkson.

Top Gear heet nu ‘The Grand Tour’

De show moet vanaf dit najaar te zien zijn op het betaalkanaal van internet-gigant Amazon. Of dat lukt is nog de vraag want de productie is tot nu toe voortdurend tegen allerlei problemen aangelopen. The Grand Tour is voor het drietal de opvolger van het ‘oude Top Gear’ dat bij de BBC moest verdwijnen na het veel besproken incident met Clarkson zelf.

Ook aan het nieuwe Top Gear, met presentatoren Chris Evans en Matt LeBlanc, wordt hard gewerkt en ook daarbij doen zich weer een reeks problemen voor. Zo wordt Evans er voortdurend van beschuldigd de baas te willen spelen en iedere mede-speler en medewerker het liefst in de hoek te drukken, iets wat de BBC op haar beurt dan weer moet ontkennen. Volgens de laatste berichten komt dat ‘nieuwe’ Top Gear nu echter wel volgende week zondag, 29 mei, voor het eerst op de buis. Bij de BBC.

Top Gear heet nu ‘The Grand Tour’ - Automobielmanagement.nl

Top Gear heet nu ‘The Grand Tour’

The Grand Tour. Dat is de naam voor de nieuwe autoshow van het ‘oude’ Top Gear team Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. “We gaan door de hele wereld met elke show in een ander land en uit een enorme tent. Het is dus een soort ‘grand tour’. Daarom hebben we ook besloten het The Grand Tour te noemen,” aldus Clarkson.

Top Gear heet nu ‘The Grand Tour’

De show moet vanaf dit najaar te zien zijn op het betaalkanaal van internet-gigant Amazon. Of dat lukt is nog de vraag want de productie is tot nu toe voortdurend tegen allerlei problemen aangelopen. The Grand Tour is voor het drietal de opvolger van het ‘oude Top Gear’ dat bij de BBC moest verdwijnen na het veel besproken incident met Clarkson zelf.

Ook aan het nieuwe Top Gear, met presentatoren Chris Evans en Matt LeBlanc, wordt hard gewerkt en ook daarbij doen zich weer een reeks problemen voor. Zo wordt Evans er voortdurend van beschuldigd de baas te willen spelen en iedere mede-speler en medewerker het liefst in de hoek te drukken, iets wat de BBC op haar beurt dan weer moet ontkennen. Volgens de laatste berichten komt dat ‘nieuwe’ Top Gear nu echter wel volgende week zondag, 29 mei, voor het eerst op de buis. Bij de BBC.