In het DAF Museum zal op zondag 1 oktober om 14.00 uur een uitgebreide gespreksronde plaatsvinden met Rob Koch (voormalig DAF Autosportmanager), Gijs van Lennep (DAF Formule 3), David van Lennep (DAF rally’s, waaronder London-Sydney Marathon), Peter Hissink (DAF wereldreizen en London-Sydney Marathon), Wim Luijbregts (DAF Rally’s begin jaren 70) en Hans Deen (DAF Circuitraces).

De gesprekken worden geleid door Geert Vermeer, vicevoorzitter DAF Museum en wordt ondersteund door uniek beeldmateriaal uit de jaren 60 en 70. Vermeer is enthousiast: "Het is niet waarschijnlijk dat we deze mannen nog een keer bij elkaar krijgen. De anekdotes, de echte verhalen van toen, het wordt uniek". Aldus Vermeer die de mannen persoonlijk goed kent.

Jan de Rooy, succesvol met DAF in Parijs-Dakar zal zaterdag 30 september aanwezig zijn bij de presentatie van de DAF Parijs-Dakar Trucks. Diverse nog niet eerder tentoongestelde voertuigen passend in het thema ‘DAF Sport & Specials’ zijn het hele weekend aanwezig, zowel op het buitenterrein van DAF Trucks alsook in het DAF Museum.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding