Onderweg moeten allerlei vragen worden beantwoord en opdrachten worden uitgevoerd. De equipes van de oldtimers, youngtimers, sportscars en luxury cars gaan van start op Landgoed Salentein in Nijkerk en rijden een bolletje-pijltje route van zo’n 180 km. Onderweg wordt er voor een lunch gepauzeerd bij Porsche Centrum Leusden en de finish ligt bij Hart van Holland in Nijkerk. Daar vindt de feestelijke afsluiting met een veiling en een diner plaats.

Mensen die beschikken over een oldtimer, youngtimer, sportscar of luxury car en willen meedoen, kunnen zich aanmelden via de website www.vwpfs.nl/alstoerrit. Daar staat ook de laatste informatie over het evenement. Inschrijfkosten bedragen € 250 per equipe, dit is inclusief ontvangst met koffie/thee, lunch en diner voor twee personen. De complete opbrengst van het evenement komt ten goede aan ALSopdeweg! Er is ruimte voor maximaal 100 equipes op volgorde van inschrijving. Het startveld aan equipes is nu al heel gevarieerd. Een greep uit de ingeschreven merken: Aston Martin, Alpine, Morgan, AC Cobra, Porsche, Audi, Volvo, BMW.

Volkswagen Pon Financial Services zet zich sinds enkele jaren in voor de Stichting ALSopdeweg! Het sluit aan bij het streven van de organisatie naar vrijheid in mobiliteit voor iedereen. ALSopdeweg! wil zoveel mogelijk mensen met de dodelijke ziekte ALS kwaliteit van leven bieden door hen zo lang mogelijk mobiel te houden. Met de ALS Toerrit wil Volkswagen Pon Financial Services voldoende geld inzamelen om een Volkswagen Caddy te kunnen doneren die rolstoelgeschikt is gemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding