Nu ook Porsche huren bij Hertz

Hertz Benelux heeft vier Porsches 911 Carrera T toegevoegd aan het wagenpark. De vier sportwagens, die worden gestationeerd op luchthaven Schiphol, worden opgenomen in de Hertz Dream Collection.

Nu weer terugroepactie bij Volkswagen en Porsche

De vier Porsches zijn uitgerust met een 272 kW/370 pk sterke 6-cilinder bi-turboboxermotor. Hertz-klanten hebben de keuze uit de kleuren ‘Racing geel’ of ‘Lava oranje’, of het meer ingetogen zwart of GT-zilver. Hoewel de sportwagens Schiphol als uitvalsbasis hebben, zijn ze ook te reserveren op andere Hertz-locaties in Nederland.

Christaan Moerman, marketing manager Hertz Benelux: “We zien een duidelijk toenemende vraag naar speciale, prestigieuze auto’s om van te genieten. Op Schiphol kan die beleving direct na aankomst beginnen.”

Nu ook Porsche huren bij Hertz - Automobielmanagement.nl

Nu ook Porsche huren bij Hertz

Hertz Benelux heeft vier Porsches 911 Carrera T toegevoegd aan het wagenpark. De vier sportwagens, die worden gestationeerd op luchthaven Schiphol, worden opgenomen in de Hertz Dream Collection.

Nu weer terugroepactie bij Volkswagen en Porsche

De vier Porsches zijn uitgerust met een 272 kW/370 pk sterke 6-cilinder bi-turboboxermotor. Hertz-klanten hebben de keuze uit de kleuren ‘Racing geel’ of ‘Lava oranje’, of het meer ingetogen zwart of GT-zilver. Hoewel de sportwagens Schiphol als uitvalsbasis hebben, zijn ze ook te reserveren op andere Hertz-locaties in Nederland.

Christaan Moerman, marketing manager Hertz Benelux: “We zien een duidelijk toenemende vraag naar speciale, prestigieuze auto’s om van te genieten. Op Schiphol kan die beleving direct na aankomst beginnen.”