Nu ook Porsche huren bij Hertz

Hertz Benelux heeft vier Porsches 911 Carrera T toegevoegd aan het wagenpark. De vier sportwagens, die worden gestationeerd op luchthaven Schiphol, worden opgenomen in de Hertz Dream Collection.

De vier Porsches zijn uitgerust met een 272 kW/370 pk sterke 6-cilinder bi-turboboxermotor. Hertz-klanten hebben de keuze uit de kleuren ‘Racing geel’ of ‘Lava oranje’, of het meer ingetogen zwart of GT-zilver. Hoewel de sportwagens Schiphol als uitvalsbasis hebben, zijn ze ook te reserveren op andere Hertz-locaties in Nederland.

Christaan Moerman, marketing manager Hertz Benelux: “We zien een duidelijk toenemende vraag naar speciale, prestigieuze auto’s om van te genieten. Op Schiphol kan die beleving direct na aankomst beginnen.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nu ook Porsche huren bij Hertz - Automobielmanagement.nl

Nu ook Porsche huren bij Hertz

Hertz Benelux heeft vier Porsches 911 Carrera T toegevoegd aan het wagenpark. De vier sportwagens, die worden gestationeerd op luchthaven Schiphol, worden opgenomen in de Hertz Dream Collection.

De vier Porsches zijn uitgerust met een 272 kW/370 pk sterke 6-cilinder bi-turboboxermotor. Hertz-klanten hebben de keuze uit de kleuren ‘Racing geel’ of ‘Lava oranje’, of het meer ingetogen zwart of GT-zilver. Hoewel de sportwagens Schiphol als uitvalsbasis hebben, zijn ze ook te reserveren op andere Hertz-locaties in Nederland.

Christaan Moerman, marketing manager Hertz Benelux: “We zien een duidelijk toenemende vraag naar speciale, prestigieuze auto’s om van te genieten. Op Schiphol kan die beleving direct na aankomst beginnen.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding