Veel waardering voor eerste Automobiel Management Gala

Het eerste Automobiel Management Gala, dat afgelopen vrijdag plaatsvond, was een groot succes. Onder het motto ‘What’s your drive’ genoten bijna 300 genodigden uit de autobranche van een feestelijke avond met een heerlijk diner, interessante sprekers en een luisterrijke afsluiting door de speciaal voor de gelegenheid in het leven geroepen ‘AM Band’.

De presentatie was in handen van Sanne Staarink, het vaste gezicht bij het RTL Ontbijtnieuws. Zij ontving aan haar ‘De Automotive Wereld Draait Door’ tafel gasten als oud-strafpleiter Bram Moszkowicz, het hoofd design van Ford Europe de Nederlander Amko Leenarts en prof. dr. Casper van Eijck van het Erasmus MC, baanbrekend chirurg op het gebied van alvleesklierkanker en clubarts van Feyenoord.

Tussen de gangen door werden er bijzondere items geveild, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat: Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. Aan het eind van de avond kon Casper van Eijck dankzij een aantal enthousiaste bieders een cheque in ontvangst nemen van ruim 20.000 euro!

Check voor een sfeerimpressie van deze bijzondere avond onze Facebook-pagina. De fotografie werd verzorgd door Mirjam Lems fotografie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

[…] uw steentje bij Mis deze spetterende avond niet en lever gelijktijdig uw bijdrage aan het goede doel. Reserveer nu een tafel en voeg u bij […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > AM Driving Business Gala 2020 – 2de editie! op
Veel waardering voor eerste Automobiel Management Gala - Automobielmanagement.nl

Veel waardering voor eerste Automobiel Management Gala

Het eerste Automobiel Management Gala, dat afgelopen vrijdag plaatsvond, was een groot succes. Onder het motto ‘What’s your drive’ genoten bijna 300 genodigden uit de autobranche van een feestelijke avond met een heerlijk diner, interessante sprekers en een luisterrijke afsluiting door de speciaal voor de gelegenheid in het leven geroepen ‘AM Band’.

De presentatie was in handen van Sanne Staarink, het vaste gezicht bij het RTL Ontbijtnieuws. Zij ontving aan haar ‘De Automotive Wereld Draait Door’ tafel gasten als oud-strafpleiter Bram Moszkowicz, het hoofd design van Ford Europe de Nederlander Amko Leenarts en prof. dr. Casper van Eijck van het Erasmus MC, baanbrekend chirurg op het gebied van alvleesklierkanker en clubarts van Feyenoord.

Tussen de gangen door werden er bijzondere items geveild, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat: Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. Aan het eind van de avond kon Casper van Eijck dankzij een aantal enthousiaste bieders een cheque in ontvangst nemen van ruim 20.000 euro!

Check voor een sfeerimpressie van deze bijzondere avond onze Facebook-pagina. De fotografie werd verzorgd door Mirjam Lems fotografie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

[…] uw steentje bij Mis deze spetterende avond niet en lever gelijktijdig uw bijdrage aan het goede doel. Reserveer nu een tafel en voeg u bij […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > AM Driving Business Gala 2020 – 2de editie! op