De presentatie was in handen van Sanne Staarink, het vaste gezicht bij het RTL Ontbijtnieuws. Zij ontving aan haar ‘De Automotive Wereld Draait Door’ tafel gasten als oud-strafpleiter Bram Moszkowicz, het hoofd design van Ford Europe de Nederlander Amko Leenarts en prof. dr. Casper van Eijck van het Erasmus MC, baanbrekend chirurg op het gebied van alvleesklierkanker en clubarts van Feyenoord.

Tussen de gangen door werden er bijzondere items geveild, waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat: Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. Aan het eind van de avond kon Casper van Eijck dankzij een aantal enthousiaste bieders een cheque in ontvangst nemen van ruim 20.000 euro!

Check voor een sfeerimpressie van deze bijzondere avond onze Facebook-pagina. De fotografie werd verzorgd door Mirjam Lems fotografie.