Jan-Peter Nijmeijers, die samen met Mick de Haas tekende voor de organisatie: “We kunnen na deze eerste editie op Soestdijk concluderen dat de verhuizing een goeie move is geweest. De vele, compactere grasvelden zorgden voor een verrassende en intieme sfeer. En dat alle activiteiten zich rondom het paleis afspeelden, gaf het concours iets bijzonders. En het kan alleen maar nog beter worden.”

Positief was de commitment van diverse automerken die naast historie ook heden en toekomst toonden, getuige de aanwezigheid van de Vision Mercedes-Maybach 6, de Peugeot e-Legend, de displays van DS en 100-jaar Citroën en bijvoorbeeld de showcases en acties van Mazda en Volvo. Naast de diverse Concoursen, bleek ook de ENI behendigheidssprint met vooroorlogse auto’s een boeiend spektakel.

Foto: Frits van Eldik/ENI