Max Verstappen: ‘Talent is van belang wanneer je de top wilt bereiken. Net als focus en vastberadenheid. Je moet nieuwe dingen willen leren en jezelf snel kunnen aanpassen aan nieuwe situaties. Aan de hand van mijn eigen achtergrond hoop ik het talent bij Exact te kunnen laten zien dat het realiseren van doelen betekent dat je hard moet werken. En dat hoe getalenteerd je ook bent, je teamwork en samenwerking nodig hebt om écht succesvol te zijn.’  

Verrijking partnership Verstappen

Ceo van Exact, Erik van der Meijden: ‘Voor Exact zijn developers en designers van doorslaggevend belang voor de groei van onze onderneming. Het is echt een verrijking van ons partnership met Max Verstappen om hem als motivator voor deze groep te kunnen zetten. Als je ziet wat zijn winst in Spanje losmaakt in Nederland, dan kun je je wel voorstellen wat het voor onze talenten betekent dat hij bij Exact de rol van Tech Talent Leader krijgt. We zijn heel trots op zijn prestaties en vinden de manier waarop hij zijn sportcarrière invult ongelooflijk inspirerend. Het is een mooie kans dat Max anderen deelgenoot wil maken van zijn persoonlijke ervaringen als toptalent.’  

Groei Exact in technology

Exact maakt een sterke groei door als ontwikkelaar van cloud business software en telt op dit moment wereldwijd ruim 500 medewerkers in technology. Door de ambities van Exact om de digitale producten en diensten voor ondernemers te verbreden, neemt dit aantal sterk toe in de komende jaren.