Volkswagen stapt in cyberveiligheid

Volkswagen gaat nauw samenwerken met een nieuw Israelisch bedrijf, Cymotive Technologies, op het gebied van cyberveiligheid oplossingen voor de volgende generatie ‘connected cars’ en mobiliteitsdiensten.

"Het tijdperk van de connected car biedt klanten een scala aan nieuwe mogelijkheden binnen de auto. Die toenemende verbondenheid levert echter ook toenemende risico’s op. Zaken zoals intelligent en autonoom rijden zorgen voor meer interfaces in het voertuig en daardoor ook voor meer kans op een kwaadaardige aanval," aldus Volkswagen.

Israëlische deskundigen 

Haar partner, Cymotive Technologies, is opgericht door drie Israëlische deskundigen op dit gebied. "Door de nieuwe samenwerking gaan we cyber veiligheid innovatief en strategisch benaderen," zegt Yuval Diskin van Cymotive, die voorheen hoofd was van de Israëlische veiligheidsdienst.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Volkswagen stapt in cyberveiligheid - Automobielmanagement.nl

Volkswagen stapt in cyberveiligheid

Volkswagen gaat nauw samenwerken met een nieuw Israelisch bedrijf, Cymotive Technologies, op het gebied van cyberveiligheid oplossingen voor de volgende generatie ‘connected cars’ en mobiliteitsdiensten.

"Het tijdperk van de connected car biedt klanten een scala aan nieuwe mogelijkheden binnen de auto. Die toenemende verbondenheid levert echter ook toenemende risico’s op. Zaken zoals intelligent en autonoom rijden zorgen voor meer interfaces in het voertuig en daardoor ook voor meer kans op een kwaadaardige aanval," aldus Volkswagen.

Israëlische deskundigen 

Haar partner, Cymotive Technologies, is opgericht door drie Israëlische deskundigen op dit gebied. "Door de nieuwe samenwerking gaan we cyber veiligheid innovatief en strategisch benaderen," zegt Yuval Diskin van Cymotive, die voorheen hoofd was van de Israëlische veiligheidsdienst.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding