Porsche opent techkantoor in Sillicon Valley

Met de opening van een Amerikaanse afdeling van Porsche Digital in Silicon Valley zet Porsche naar eigen zeggen een belangrijke volgende stap. Op de vestiging in Santa Clara (Californië) gaan 100 knappe koppen aan de slag om samenwerkingen aan te gaan met uitvinders van en leiders in nieuwe technologie. Ook wil Porsche Digital Inc. de banden aantrekken met grote investeerders in en rond Sillicon Valley.

Porsche Sillicon Valley

Met de vestiging in Sillicon Valley verwacht Porsche in staat te zijn om nog sneller nieuwe technologische trends te vertalen naar oplossingen toepasbaar voor Porsche. De focus zal liggen op digitalisatie, connectiviteit en slimme mobiliteit.

‘Auto is mobiele device van toekomst’
"De auto is het ultieme mobiele device van de toekomst, en de toekomst wordt geschreven in Sillicon Valley", zegt Thilo Koslowski, Managing Director van Porsche Digital.

"Daarom is het extra belangrijk dat we ons hier vestigen te midden van de toonaangevende IT-bedrijven van Amerika. Dit geeft ons de mogelijkheid om trends snel te ontdekken en op het juiste moment te investeren in nieuwe technologie. Bovenop onze eigen ambities om te innoveren willen we sterke samenwerkingen aangaan."

Porsche heeft al geïnvesteerd in het ‘E.ventures’ investeringsfonds.

Porsche opent techkantoor in Sillicon Valley - Automobielmanagement.nl

Porsche opent techkantoor in Sillicon Valley

Met de opening van een Amerikaanse afdeling van Porsche Digital in Silicon Valley zet Porsche naar eigen zeggen een belangrijke volgende stap. Op de vestiging in Santa Clara (Californië) gaan 100 knappe koppen aan de slag om samenwerkingen aan te gaan met uitvinders van en leiders in nieuwe technologie. Ook wil Porsche Digital Inc. de banden aantrekken met grote investeerders in en rond Sillicon Valley.

Porsche Sillicon Valley

Met de vestiging in Sillicon Valley verwacht Porsche in staat te zijn om nog sneller nieuwe technologische trends te vertalen naar oplossingen toepasbaar voor Porsche. De focus zal liggen op digitalisatie, connectiviteit en slimme mobiliteit.

‘Auto is mobiele device van toekomst’
"De auto is het ultieme mobiele device van de toekomst, en de toekomst wordt geschreven in Sillicon Valley", zegt Thilo Koslowski, Managing Director van Porsche Digital.

"Daarom is het extra belangrijk dat we ons hier vestigen te midden van de toonaangevende IT-bedrijven van Amerika. Dit geeft ons de mogelijkheid om trends snel te ontdekken en op het juiste moment te investeren in nieuwe technologie. Bovenop onze eigen ambities om te innoveren willen we sterke samenwerkingen aangaan."

Porsche heeft al geïnvesteerd in het ‘E.ventures’ investeringsfonds.