"Marketplace biedt berijders van een Chevrolet, Buick en andere merken de mogelijkheid om veiliger te interacten met een groot aantal van hun favoriete merken op het gebied van winkels, horeca, voeding, hotels en transport via een touchscreen in de auto. De gemiddelde Amerikaan zit 46 minuten per dag in de auto. Wij helpen om die tijd productiever te maken," legt GM uit. Om de veiligheid niet in gevaar te brengen, is het aantal handelingen tot een minimum beperkt. General Motors heeft inmiddels al een groot aantal aanbieders weten te strikken. Daaronder bevinden zich koffieketen Starbucks, Dunkin’ Donuts, de restaurants van TGI Fridays en Applebee’s maar ook Shell dat berijders van GM automatisch een gouden ledenkaart toekent.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding