EVBox ‘beste bedrijf in zijn branche’

EVBox, fabrikant van laadpalen voor elektrische voertuigen, is door het Amerikaanse onderzoeksbureau Navigant Research Leaderboard uitgeroepen tot het beste bedrijf in zijn branche. EVBox werd beoordeeld op 12 verschillende criteria op het gebied van strategie en uitvoering en behaalde de hoogste scores.

Het van oorsprong Amsterdamse bedrijf verkreeg zo de hoogste notering in het zogenaamde Navigant Research Leaderboard: EV Charging Network Companies report.

Navigant gaf verschillende redenen voor de toppositie van EVBox, zoals het bouwen van schaalbare laadoplossingen en het aansturen van innovatieve projecten. Ook roemde men EVBox als pionier met het Open Charge Point Protocol (OCPP) en initiatiefnemer bij het aangaan van partnerships met providers zoals EV Connect, ChargePoint en NewMotion. 

Daarnaast waardeert het onderzoekbureau de strategische partnerships met zonne-energie bedrijven, waaronder IBC Solar, die zich voorbereiden op de integratie van laadapparatuur met zonnetechnologie.

EVBox ‘beste bedrijf in zijn branche’ - Automobielmanagement.nl

EVBox ‘beste bedrijf in zijn branche’

EVBox, fabrikant van laadpalen voor elektrische voertuigen, is door het Amerikaanse onderzoeksbureau Navigant Research Leaderboard uitgeroepen tot het beste bedrijf in zijn branche. EVBox werd beoordeeld op 12 verschillende criteria op het gebied van strategie en uitvoering en behaalde de hoogste scores.

Het van oorsprong Amsterdamse bedrijf verkreeg zo de hoogste notering in het zogenaamde Navigant Research Leaderboard: EV Charging Network Companies report.

Navigant gaf verschillende redenen voor de toppositie van EVBox, zoals het bouwen van schaalbare laadoplossingen en het aansturen van innovatieve projecten. Ook roemde men EVBox als pionier met het Open Charge Point Protocol (OCPP) en initiatiefnemer bij het aangaan van partnerships met providers zoals EV Connect, ChargePoint en NewMotion. 

Daarnaast waardeert het onderzoekbureau de strategische partnerships met zonne-energie bedrijven, waaronder IBC Solar, die zich voorbereiden op de integratie van laadapparatuur met zonnetechnologie.