Autodealer gaat autodelen

Er ligt een grote toekomst voor autodelen vanaf vaste locaties, denkt directeur Rob den Boer van Van Leeuwen Autocenter. Als een van de eersten laat hij zijn zakelijke relaties nu al kennismaken met deze vorm van autodelen. Van Leeuwen Autocenter heeft hiertoe een overeenkomst gesloten met autodeelplatform WeGo.

autodelen we go

“Als autobedrijf moet je met je tijd meegaan. Hetzelfde geldt natuurlijk voor bedrijven en organisaties in het algemeen. Waarom zou je bijvoorbeeld als grotere woningbouwvereniging geen autodelen aanbieden aan leden van je VvE’s? Of wat let een regionale bank van enige omvang om met tien of vijftien auto’s voor haar klanten de duurzame filosofie van het autodelen te verspreiden?”, 

Van Leeuwen maakt voor het autodelen gebruik van de diensten en producten van autodeelplatform WeGo. Hierbij worden de komende tijd naar schatting 120-130 auto’s klaargemaakt als deelauto. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld via hun servicekosten een vaste fee betalen voor de beschikbaarheid van de auto’s en een fee na gebruik. Dit wordt bijgehouden via de bijbehorende software en app. De auto’s zelf worden geopend en gestart via de mobiele telefoon van de gebruikers.

Autodealer gaat autodelen - Automobielmanagement.nl

Autodealer gaat autodelen

Er ligt een grote toekomst voor autodelen vanaf vaste locaties, denkt directeur Rob den Boer van Van Leeuwen Autocenter. Als een van de eersten laat hij zijn zakelijke relaties nu al kennismaken met deze vorm van autodelen. Van Leeuwen Autocenter heeft hiertoe een overeenkomst gesloten met autodeelplatform WeGo.

autodelen we go

“Als autobedrijf moet je met je tijd meegaan. Hetzelfde geldt natuurlijk voor bedrijven en organisaties in het algemeen. Waarom zou je bijvoorbeeld als grotere woningbouwvereniging geen autodelen aanbieden aan leden van je VvE’s? Of wat let een regionale bank van enige omvang om met tien of vijftien auto’s voor haar klanten de duurzame filosofie van het autodelen te verspreiden?”, 

Van Leeuwen maakt voor het autodelen gebruik van de diensten en producten van autodeelplatform WeGo. Hierbij worden de komende tijd naar schatting 120-130 auto’s klaargemaakt als deelauto. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld via hun servicekosten een vaste fee betalen voor de beschikbaarheid van de auto’s en een fee na gebruik. Dit wordt bijgehouden via de bijbehorende software en app. De auto’s zelf worden geopend en gestart via de mobiele telefoon van de gebruikers.