Partnership tussen MoveMove en TrackJack

Dankzij een koppeling tussen mobiliteitsdienst MoveMove en het GPS kilometerregistratiesysteem van TrackJack kunnen zakelijke reizigers gebruik maken van een geautomatiseerde administratie van al hun reiskosten.

Partnership tussen MoveMove en TrackJack

Uit recent onderzoek van MoveMove en Inforesult blijkt dat 64 procent van de zakelijke rijders in Nederland een vorm van administratie bijhoudt, bijvoorbeeld met betrekking tot benzinekosten en afgelegde kilometers. TrackJack werkt met een GPS kilometerregistratiesysteem, waardoor alle autoritten automatisch worden vastgelegd. Ook krijgen zakelijke reizigers inzicht in de hoeveelheid getankte liters en het gemiddelde brandstofverbruik per kilometer.

De samenwerking tussen de twee partijen bestaat uit een koppeling tussen beide systemen. Hierdoor verloopt de kilometerregistratie van autoritten geautomatiseerd en worden alle reiskosten inzichtelijk gemaakt. Daarbij worden ook de zakelijke kosten gescheiden van privékosten, waardoor de aangifte omzetbelasting (btw) voor ondernemers ‘een fluitje van een cent wordt’ zo laten beide bedrijven weten.

Door de koppeling tussen MoveMove en TrackJack hebben zakelijke rijders alle gegevens automatisch inzichtelijk voor zichzelf en de fiscus. ‘Zo zijn honderden euro’s per jaar te besparen. Een handmatige registratie in een schriftje of een app is nu echt niet meer nodig.’

Partnership tussen MoveMove en TrackJack - Automobielmanagement.nl

Partnership tussen MoveMove en TrackJack

Dankzij een koppeling tussen mobiliteitsdienst MoveMove en het GPS kilometerregistratiesysteem van TrackJack kunnen zakelijke reizigers gebruik maken van een geautomatiseerde administratie van al hun reiskosten.

Partnership tussen MoveMove en TrackJack

Uit recent onderzoek van MoveMove en Inforesult blijkt dat 64 procent van de zakelijke rijders in Nederland een vorm van administratie bijhoudt, bijvoorbeeld met betrekking tot benzinekosten en afgelegde kilometers. TrackJack werkt met een GPS kilometerregistratiesysteem, waardoor alle autoritten automatisch worden vastgelegd. Ook krijgen zakelijke reizigers inzicht in de hoeveelheid getankte liters en het gemiddelde brandstofverbruik per kilometer.

De samenwerking tussen de twee partijen bestaat uit een koppeling tussen beide systemen. Hierdoor verloopt de kilometerregistratie van autoritten geautomatiseerd en worden alle reiskosten inzichtelijk gemaakt. Daarbij worden ook de zakelijke kosten gescheiden van privékosten, waardoor de aangifte omzetbelasting (btw) voor ondernemers ‘een fluitje van een cent wordt’ zo laten beide bedrijven weten.

Door de koppeling tussen MoveMove en TrackJack hebben zakelijke rijders alle gegevens automatisch inzichtelijk voor zichzelf en de fiscus. ‘Zo zijn honderden euro’s per jaar te besparen. Een handmatige registratie in een schriftje of een app is nu echt niet meer nodig.’