Winnaars Automotive Innovation Award 2019 bekend

De drie winnaars van de Automotive Innovation Award 2019 zijn bekend; Punch Powertrain, Monotch en Lightyear.

Punch Powertrain wint in de categorie Technology met de nieuwe hybride transmissie DT2. De winnaar in de categorie Services is het interactieve informatieplatform TLEX van Monotch. In de categorie Challenging Concepts is Lightyear verkozen tot het meest innovatieve idee met de Lightyear One, een elektrische auto op zonne-energie. Ook de publieksprijs ging naar de Lightyear One. De innovaties bevestigen de internationale innovatiekracht van de Nederlandse automotive sector, aldus juryvoorzitter Jan Peter Balkenende.

De vakjury kon dit jaar kiezen uit een groot aantal sterke aanmeldingen in drie categorieën. Jan Peter Balkenende: “De Automotive Innovation Award is een tweejaarlijks eerbetoon aan de innovatiekracht van de automotive sector in Nederland. Ook tijdens deze editie is het deelnemersveld weer van internationale allure. Het is geweldig wat allemaal is aangedragen. De innovaties zetten Nederland op de kaart. We hebben geen grote industrie qua autoproductie, maar onze componenten maken het verschil. Met het oog op de toekomst is innovatie een doorslaggevende succesfactor om mobiliteit slimmer, schoner, efficiënter en veiliger te maken. De drie winnaars laten zien dat Nederland op dit gebied toonaangevend is.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Winnaars Automotive Innovation Award 2019 bekend - Automobielmanagement.nl

Winnaars Automotive Innovation Award 2019 bekend

De drie winnaars van de Automotive Innovation Award 2019 zijn bekend; Punch Powertrain, Monotch en Lightyear.

Punch Powertrain wint in de categorie Technology met de nieuwe hybride transmissie DT2. De winnaar in de categorie Services is het interactieve informatieplatform TLEX van Monotch. In de categorie Challenging Concepts is Lightyear verkozen tot het meest innovatieve idee met de Lightyear One, een elektrische auto op zonne-energie. Ook de publieksprijs ging naar de Lightyear One. De innovaties bevestigen de internationale innovatiekracht van de Nederlandse automotive sector, aldus juryvoorzitter Jan Peter Balkenende.

De vakjury kon dit jaar kiezen uit een groot aantal sterke aanmeldingen in drie categorieën. Jan Peter Balkenende: “De Automotive Innovation Award is een tweejaarlijks eerbetoon aan de innovatiekracht van de automotive sector in Nederland. Ook tijdens deze editie is het deelnemersveld weer van internationale allure. Het is geweldig wat allemaal is aangedragen. De innovaties zetten Nederland op de kaart. We hebben geen grote industrie qua autoproductie, maar onze componenten maken het verschil. Met het oog op de toekomst is innovatie een doorslaggevende succesfactor om mobiliteit slimmer, schoner, efficiënter en veiliger te maken. De drie winnaars laten zien dat Nederland op dit gebied toonaangevend is.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding