PON bundelt mobiliteitsaanbod op andersnaarwerk.nl

Bedrijven en medewerkers zoeken in de 1,5 meter-samenleving naar nieuwe manieren om te reizen is de overtuiging van PON. Met andersnaarwerk.nl laat het bedrijf suggesties zien voor reizen met de fiets, auto en OV evenals combinaties van vervoermiddelen. Alle diensten komen uit de koker van PON zelf.

‘De populariteit van e-bikes is enorm gestegen, leaseauto’s staan vaker stil vanwege thuiswerken en het OV is minder populair. Daarnaast spelen pre-corona trends zoals de druk op schaarse parkeerruimte in steden en de wens om files te vermijden, ook een rol in de keuze voor een vervoermiddel’, laat PON weten.

Andersnaarwerk.nl moet bedrijven en medewerkers helpen bij het vinden van passende oplossingen voor woon-werkverkeer. Bezoekers geven aan de hand van een paar vragen aan wat ze nodig hebben en ontvangen een advies op maat, aangevuld met concrete oplossingen. Voorbeelden hiervan zijn PON-diensten als Greenwheels, Lease a Bike, Swapfiets, HUUB en Euromobil.

PON bundelt mobiliteitsaanbod op andersnaarwerk.nl - Automobielmanagement.nl

PON bundelt mobiliteitsaanbod op andersnaarwerk.nl

Bedrijven en medewerkers zoeken in de 1,5 meter-samenleving naar nieuwe manieren om te reizen is de overtuiging van PON. Met andersnaarwerk.nl laat het bedrijf suggesties zien voor reizen met de fiets, auto en OV evenals combinaties van vervoermiddelen. Alle diensten komen uit de koker van PON zelf.

‘De populariteit van e-bikes is enorm gestegen, leaseauto’s staan vaker stil vanwege thuiswerken en het OV is minder populair. Daarnaast spelen pre-corona trends zoals de druk op schaarse parkeerruimte in steden en de wens om files te vermijden, ook een rol in de keuze voor een vervoermiddel’, laat PON weten.

Andersnaarwerk.nl moet bedrijven en medewerkers helpen bij het vinden van passende oplossingen voor woon-werkverkeer. Bezoekers geven aan de hand van een paar vragen aan wat ze nodig hebben en ontvangen een advies op maat, aangevuld met concrete oplossingen. Voorbeelden hiervan zijn PON-diensten als Greenwheels, Lease a Bike, Swapfiets, HUUB en Euromobil.