In Nederland en België is de dekking inmiddels honderd procent. Binnen het laadnetwerk vallen ook diverse aanbieders van snelladers, waaronder Ionity, Fastned en Corridor.

“Al onze klanten moeten, zonder na te hoeven denken, overal naartoe kunnen rijden met hun elektrische auto. Het is daarvoor cruciaal dat we een goede dekking hebben in heel Europa. Dit is zeker een mijlpaal”, aldus Bram Poeth, ceo van Eneco eMobility. Eneco eMobility biedt elektrische laadoplossingen en is in 2007 opgericht als afdeling van Eneco. Sinds maart 2018 is de afdeling een zelfstandige onderneming onder de koepel van Eneco Group. Laden via de aanbieder gaat via 100 procent duurzame stroom, die afkomstig is van Europese zonne- en windenergie. In de Benelux behoort het bedrijf tot de top drie van grootste laadpalendienstverleners.