Meer dan 110.000 Europese laadpunten voor Eneco eMobility

Eneco eMobility heeft sinds kort 110.000 laadpunten in haar Europese netwerk. De laadpaaldienstverlener uit Rotterdam werkt onder meer samen met verschillende partijen om een uitgebreid netwerk van laadmogelijkheden te realiseren. Door de groei van het aantal elektrische auto’s wordt komende jaren een flinke stijging van het aantal laadpalen verwacht.

Meer dan 110.000 Europese laadpunten voor Eneco eMobility

In Nederland en België is de dekking inmiddels honderd procent. Binnen het laadnetwerk vallen ook diverse aanbieders van snelladers, waaronder Ionity, Fastned en Corridor.

“Al onze klanten moeten, zonder na te hoeven denken, overal naartoe kunnen rijden met hun elektrische auto. Het is daarvoor cruciaal dat we een goede dekking hebben in heel Europa. Dit is zeker een mijlpaal”, aldus Bram Poeth, ceo van Eneco eMobility. Eneco eMobility biedt elektrische laadoplossingen en is in 2007 opgericht als afdeling van Eneco. Sinds maart 2018 is de afdeling een zelfstandige onderneming onder de koepel van Eneco Group. Laden via de aanbieder gaat via 100 procent duurzame stroom, die afkomstig is van Europese zonne- en windenergie. In de Benelux behoort het bedrijf tot de top drie van grootste laadpalendienstverleners.

Meer dan 110.000 Europese laadpunten voor Eneco eMobility - Automobielmanagement.nl

Meer dan 110.000 Europese laadpunten voor Eneco eMobility

Eneco eMobility heeft sinds kort 110.000 laadpunten in haar Europese netwerk. De laadpaaldienstverlener uit Rotterdam werkt onder meer samen met verschillende partijen om een uitgebreid netwerk van laadmogelijkheden te realiseren. Door de groei van het aantal elektrische auto’s wordt komende jaren een flinke stijging van het aantal laadpalen verwacht.

Meer dan 110.000 Europese laadpunten voor Eneco eMobility

In Nederland en België is de dekking inmiddels honderd procent. Binnen het laadnetwerk vallen ook diverse aanbieders van snelladers, waaronder Ionity, Fastned en Corridor.

“Al onze klanten moeten, zonder na te hoeven denken, overal naartoe kunnen rijden met hun elektrische auto. Het is daarvoor cruciaal dat we een goede dekking hebben in heel Europa. Dit is zeker een mijlpaal”, aldus Bram Poeth, ceo van Eneco eMobility. Eneco eMobility biedt elektrische laadoplossingen en is in 2007 opgericht als afdeling van Eneco. Sinds maart 2018 is de afdeling een zelfstandige onderneming onder de koepel van Eneco Group. Laden via de aanbieder gaat via 100 procent duurzame stroom, die afkomstig is van Europese zonne- en windenergie. In de Benelux behoort het bedrijf tot de top drie van grootste laadpalendienstverleners.