Fastned opent 100ste snellaadstation

Fastned heeft vandaag het 100ste snellaadstation in Nederland geopend. Het is tevens het eerste laadstation van Fastned in Rotterdam. Bij dit station kunnen honderden elektrische auto’s per dag opgeladen worden met snelheden tot 300kW.

Wethouder Arno Bonte (duurzaamheid, luchtkwaliteit en energietransitie) van de gemeente Rotterdam heeft samen met Fastned CEO en mede-oprichter Michiel Langezaal het laadstation vandaag officieel geopend.

“Dit is een mijlpaal voor Fastned. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan goede infrastructuur voor elektrische rijders. Zo maken we het steeds makkelijker voor mensen om over te stappen op een elektrische auto. Geweldig dat de gemeente Rotterdam dit 100ste station mogelijk heeft gemaakt.”

Rotterdam wil met het snellaadstation vooral de overstap naar elektrisch rijden makkelijker maken voor veelrijders zoals taxi’s en bestelbussen. “Daarmee zorgen we voor schonere lucht en een gezondere stad,” aldus Arno Bonte.

Fastned opent 100ste snellaadstation - Automobielmanagement.nl

Fastned opent 100ste snellaadstation

Fastned heeft vandaag het 100ste snellaadstation in Nederland geopend. Het is tevens het eerste laadstation van Fastned in Rotterdam. Bij dit station kunnen honderden elektrische auto’s per dag opgeladen worden met snelheden tot 300kW.

Wethouder Arno Bonte (duurzaamheid, luchtkwaliteit en energietransitie) van de gemeente Rotterdam heeft samen met Fastned CEO en mede-oprichter Michiel Langezaal het laadstation vandaag officieel geopend.

“Dit is een mijlpaal voor Fastned. De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan goede infrastructuur voor elektrische rijders. Zo maken we het steeds makkelijker voor mensen om over te stappen op een elektrische auto. Geweldig dat de gemeente Rotterdam dit 100ste station mogelijk heeft gemaakt.”

Rotterdam wil met het snellaadstation vooral de overstap naar elektrisch rijden makkelijker maken voor veelrijders zoals taxi’s en bestelbussen. “Daarmee zorgen we voor schonere lucht en een gezondere stad,” aldus Arno Bonte.