Hyundai Nederland kondigt samenwerking aan met Jedlix

Hyundai gaat samenwerken met Jedlix. Dit techbedrijf beheert een platform om het opladen en ontladen van elektrische auto’s te optimaliseren en deze te integreren in het energienet. Hyundai wil met de samenwerking zijn e-mobility-activiteiten in Nederland verder uitbreiden.

Het Jedlix Slim laden-platform wordt hiervoor geïntegreerd met het Bluelink Connectivity-systeem van Hyundai. Via deze integratie wordt het laden op het juiste moment gepland voor de laagste prijs op basis van de voorkeuren van de berijder. Hyundai-berijders die beschikken over Bluelink Connectivity kunnen gebruikmaken van de Jedlix-app.

Groene energie

Door het laadgedrag te sturen, kunnen Hyundai en Jedlix het energienetwerk ontlasten en focussen op volledig groene energie meldt Hyundai Nederland. ‘Op deze manier wordt de transitie naar elektrisch rijden houdbaar, blijft het energienetwerk stabiel en wordt elektrisch rijden nog duurzamer.’

Vergoeding

Berijders van elektrische auto’s die van deze service gebruikmaken, ontvangen een vergoeding variërend per kWh (afhankelijk van de energieleverancier) en kunnen daarbovenop hun energierekening verlagen op basis van dynamische en daltarieven, aldus Hyundai Nederland.

Hyundai Nederland kondigt samenwerking aan met Jedlix - Automobielmanagement.nl

Hyundai Nederland kondigt samenwerking aan met Jedlix

Hyundai gaat samenwerken met Jedlix. Dit techbedrijf beheert een platform om het opladen en ontladen van elektrische auto’s te optimaliseren en deze te integreren in het energienet. Hyundai wil met de samenwerking zijn e-mobility-activiteiten in Nederland verder uitbreiden.

Het Jedlix Slim laden-platform wordt hiervoor geïntegreerd met het Bluelink Connectivity-systeem van Hyundai. Via deze integratie wordt het laden op het juiste moment gepland voor de laagste prijs op basis van de voorkeuren van de berijder. Hyundai-berijders die beschikken over Bluelink Connectivity kunnen gebruikmaken van de Jedlix-app.

Groene energie

Door het laadgedrag te sturen, kunnen Hyundai en Jedlix het energienetwerk ontlasten en focussen op volledig groene energie meldt Hyundai Nederland. ‘Op deze manier wordt de transitie naar elektrisch rijden houdbaar, blijft het energienetwerk stabiel en wordt elektrisch rijden nog duurzamer.’

Vergoeding

Berijders van elektrische auto’s die van deze service gebruikmaken, ontvangen een vergoeding variërend per kWh (afhankelijk van de energieleverancier) en kunnen daarbovenop hun energierekening verlagen op basis van dynamische en daltarieven, aldus Hyundai Nederland.