“Wij zijn erg trots op dit partnership met NewMotion”, zegt Christopher Schäckermann, directeur van Charge4Europe. “Deze samenwerking is voor ons een belangrijke nieuwe stap; niet alleen naar meer groene mobiliteit, maar ook naar een nog uitgebreider servicenetwerk in het belang van onze klanten met een elektrisch wagenpark.”

Ervaring

NewMotion behoort tot de Shell Group en houdt zich bezig met oplossingen voor het opladen van elektrische voertuigen. Daaronder valt ook het plaatsen van laadpalen. Het bedrijf behaalde in maart de mijlpaal van 200.000 oplaadpunten.

“Wij beschouwen roaming partnerships als belangrijk voor toekomstig succes van elektrisch rijden. Om mensen over te halen richting duurzaam rijden moeten we de rij- en oplaadervaring zo naadloos mogelijk vormgeven en in elkaar op laten gaan’’, zegt Melanie Lane. ‘’NewMotion en moedermaatschappij Shell werken samen met meer dan 200 roaming partners aan nog betere toegang van de oplaadinfrastructuur – voor de bestuurder een belangrijk motief om op elektrisch over te stappen”, vervolgt de ceo van NewMotion.

Charge4Europe is een joint-venture van DKV en innogy eMobility Solutions, een aanbieder van hardware- en software producten voor elektrische mobiliteit. Door de samenwerking kunnen klanten van DKV inmiddels terecht bij meer dan 185.000 oplaadpunten in 32 landen.