Bluekens EV introduceert energiescan

Bluekens EV biedt bedrijven die met vragen zitten over energie en laadinfrastructuur voortaan een energiescan aan. Door een bezoek aan de locatie en een analyse van de situatie brengt het bedrijf in kaart hoe de infrastructuur moet worden ontwikkeld voor de huidige en toekomstige energiebehoefte.

Naast een uitgebreide analyse van de situatie staat er informatie in over slim laden, de status van de huidige infrastructuur en hoe zo optimaal mogelijk gebruikgemaakt kan worden van de beschikbare energie. Een handige tool dus voor bedrijven die met vragen zitten over energie en laadinfrastructuur.

De energiescan geeft onder meer antwoord op haalbaarheid van de gewenste situatie, de impact op de inzetbaarheid van elektrische voertuigen, mogelijke risico’s en de benodigde ontwikkeling voor toekomstige behoeften.

De Energiescan is voor MKB’ers die willen verduurzamen sinds 1 oktober ook te subsidiëren via de Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM).

Bluekens EV introduceert energiescan - Automobielmanagement.nl

Bluekens EV introduceert energiescan

Bluekens EV biedt bedrijven die met vragen zitten over energie en laadinfrastructuur voortaan een energiescan aan. Door een bezoek aan de locatie en een analyse van de situatie brengt het bedrijf in kaart hoe de infrastructuur moet worden ontwikkeld voor de huidige en toekomstige energiebehoefte.

Naast een uitgebreide analyse van de situatie staat er informatie in over slim laden, de status van de huidige infrastructuur en hoe zo optimaal mogelijk gebruikgemaakt kan worden van de beschikbare energie. Een handige tool dus voor bedrijven die met vragen zitten over energie en laadinfrastructuur.

De energiescan geeft onder meer antwoord op haalbaarheid van de gewenste situatie, de impact op de inzetbaarheid van elektrische voertuigen, mogelijke risico’s en de benodigde ontwikkeling voor toekomstige behoeften.

De Energiescan is voor MKB’ers die willen verduurzamen sinds 1 oktober ook te subsidiëren via de Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM).