Jouw laadpaal, onze zorg! Beheer jouw elektrische fleet met E-Flux

brand story

Ben je beheerder van een wagenpark of hoofd facility van een bedrijf? Elektrische auto’s zijn niet meer weg te denken in het dagelijkse straatbeeld en ongetwijfeld is ook jullie bedrijf hiermee bezig. Al die elektrische auto’s en laadpalen roepen nogal wat vragen op. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat de stroomkosten voor thuis of onderweg verrekend worden met het personeel? E-Flux biedt uitkomst in iedere fase in het proces.

In deze fase ben je je aan het oriënteren om de huidige vloot op termijn te elektrificeren. Je kijkt welke modellen binnen de prijsrange passen en hoeveel laadpalen er nodig zijn op kantoor. Ook besluit je of medewerkers recht hebben op een eigen laadpaal thuis of dat ze hier zelf een bijdrage voor moeten doen. In deze fase kan E-Flux je ondersteunen door je in contact te brengen met één van onze installatiepartners. Onze partners zijn professionals en hebben ervaring met het plaatsen van laadpalen op kantoor. Daarbij geven zij een op maat gemaakt advies dat past bij de wensen en behoeften van jullie bedrijf.

Installatie

De laadpalen zijn geïnstalleerd op kantoor en bij het personeel thuis. Iedereen met een EV krijgt een laadpas zodat men op kantoor, thuis en onderweg kan laden. E-Flux koppelt hierop samen met de installateur de laadpalen aan ons platform.

Exploitatie

In deze fase komt E-Flux tot zijn recht. Door het E-Flux eMobility platform wordt het eenvoudig om verschillende merken laadpalen te beheren op kantoor en bij de medewerkers thuis. Als beheerder maak je eenvoudig toegangsgroepen aan en stel je tarieven vrij in om medewerkers voordelig of zelfs gratis te laten laden. Daarnaast worden iedere maand de laadsessies automatisch verrekend tussen de werkgever en de werknemer. Zo heb je als fleetmanager geen extra administratie en zorgt E-Flux dat jouw medewerkers zonder zorgen de weg op kunnen.

Service

E-Flux verleent premium support die bestaat uit een complete aanpak op het gebied van service. De E-Flux helpdesk kan 24/7 worden geraadpleegd. Door het inzetten van proactieve monitoring worden mogelijke issues automatisch opgelost. Mochten er toch verstoringen ontstaan dan schakelt E-Flux de betreffende installateur in. Via een technisch dashboard kan de installateur de laadpaal op afstand uitlezen om direct te schakelen met de fabrikant. Kortom, ben je opzoek naar een partner die je kan helpen om het wagenpark van A tot Z te elektrificeren en te beheren? Raadpleeg onze website.

Jouw laadpaal, onze zorg! Beheer jouw elektrische fleet met E-Flux - Automobielmanagement.nl

Jouw laadpaal, onze zorg! Beheer jouw elektrische fleet met E-Flux

brand story

Ben je beheerder van een wagenpark of hoofd facility van een bedrijf? Elektrische auto’s zijn niet meer weg te denken in het dagelijkse straatbeeld en ongetwijfeld is ook jullie bedrijf hiermee bezig. Al die elektrische auto’s en laadpalen roepen nogal wat vragen op. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat de stroomkosten voor thuis of onderweg verrekend worden met het personeel? E-Flux biedt uitkomst in iedere fase in het proces.

In deze fase ben je je aan het oriënteren om de huidige vloot op termijn te elektrificeren. Je kijkt welke modellen binnen de prijsrange passen en hoeveel laadpalen er nodig zijn op kantoor. Ook besluit je of medewerkers recht hebben op een eigen laadpaal thuis of dat ze hier zelf een bijdrage voor moeten doen. In deze fase kan E-Flux je ondersteunen door je in contact te brengen met één van onze installatiepartners. Onze partners zijn professionals en hebben ervaring met het plaatsen van laadpalen op kantoor. Daarbij geven zij een op maat gemaakt advies dat past bij de wensen en behoeften van jullie bedrijf.

Installatie

De laadpalen zijn geïnstalleerd op kantoor en bij het personeel thuis. Iedereen met een EV krijgt een laadpas zodat men op kantoor, thuis en onderweg kan laden. E-Flux koppelt hierop samen met de installateur de laadpalen aan ons platform.

Exploitatie

In deze fase komt E-Flux tot zijn recht. Door het E-Flux eMobility platform wordt het eenvoudig om verschillende merken laadpalen te beheren op kantoor en bij de medewerkers thuis. Als beheerder maak je eenvoudig toegangsgroepen aan en stel je tarieven vrij in om medewerkers voordelig of zelfs gratis te laten laden. Daarnaast worden iedere maand de laadsessies automatisch verrekend tussen de werkgever en de werknemer. Zo heb je als fleetmanager geen extra administratie en zorgt E-Flux dat jouw medewerkers zonder zorgen de weg op kunnen.

Service

E-Flux verleent premium support die bestaat uit een complete aanpak op het gebied van service. De E-Flux helpdesk kan 24/7 worden geraadpleegd. Door het inzetten van proactieve monitoring worden mogelijke issues automatisch opgelost. Mochten er toch verstoringen ontstaan dan schakelt E-Flux de betreffende installateur in. Via een technisch dashboard kan de installateur de laadpaal op afstand uitlezen om direct te schakelen met de fabrikant. Kortom, ben je opzoek naar een partner die je kan helpen om het wagenpark van A tot Z te elektrificeren en te beheren? Raadpleeg onze website.