Erik van den Heuvel commercieel directeur Autodata

Erik van den Heuvel is per 1 juli aangesteld als commercieel directeur van Autodata Nederland B.V.

Hij volgt Pascal Persoon op, die de functie ad interim heeft vervuld. "Deze nieuwe positie is voor mij een logisch vervolg op de functie van Sales Director die ik de afgelopen twee jaar heb vervuld", aldus Erik van den Heuvel. "In die twee jaar heb ik mij een goed beeld kunnen vormen van de producten, de klanten en alles wat daarmee samenhangt. Naar mijn mening noodzakelijk voor het adequaat kunnen invullen van deze positie."

Pascal Persoon heeft een nieuwe uitdaging gevonden in het opstarten van Autodata Middle East, dat internetdiensten specifiek voor de automotive levert. De activiteiten in het Midden-Oosten worden onafhankelijk van Autodata Nederland gepositioneerd en verder ontwikkeld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Erik van den Heuvel commercieel directeur Autodata - Automobielmanagement.nl

Erik van den Heuvel commercieel directeur Autodata

Erik van den Heuvel is per 1 juli aangesteld als commercieel directeur van Autodata Nederland B.V.

Hij volgt Pascal Persoon op, die de functie ad interim heeft vervuld. "Deze nieuwe positie is voor mij een logisch vervolg op de functie van Sales Director die ik de afgelopen twee jaar heb vervuld", aldus Erik van den Heuvel. "In die twee jaar heb ik mij een goed beeld kunnen vormen van de producten, de klanten en alles wat daarmee samenhangt. Naar mijn mening noodzakelijk voor het adequaat kunnen invullen van deze positie."

Pascal Persoon heeft een nieuwe uitdaging gevonden in het opstarten van Autodata Middle East, dat internetdiensten specifiek voor de automotive levert. De activiteiten in het Midden-Oosten worden onafhankelijk van Autodata Nederland gepositioneerd en verder ontwikkeld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding