‘Porsche is beste Europese automerk’

Het gerenommeerde Amerikaanse marktonderzoekbureau J.D. Power and Associates heeft bekendgemaakt dat Porsche het beste Europese automerk op de Amerikaanse markt is. Porsches kwamen uit de Vehicle Dependability Study 2012 (VDS) als betrouwbaarste auto’s naar voren.

Het onderzoek richtte zich op de kwaliteit van auto’s over een langere periode. De resultaten zijn gebaseerd op een enquête onder meer dan 31.000 Amerikanen die een auto uit 2009 gedurende drie jaar in hun bezit hebben.

De Porsche 911, het icoon uit de fabriek in Zuffenhausen, is de beste auto in zijn segment. In de categorie ‘Europese autofabrieken’ eindigde de Porsche-fabriek in Stuttgart eveneens op de eerste plaats, dankzij de duurzaamheid van de daar gebouwde sportauto’s. Het merk Porsche ten slotte behaalde de beste score in de VDS vanwege het geringe aantal gebreken dat is opgetreden. Daarmee is deze positieve beoordeling van de kwaliteit op lange termijn de beste waardering die Porsche ooit van J.D. Power heeft ontvangen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

En dan gaan we nu de slogan van Mercedes aanvechten?

Geplaatst door: Monique Bakx op

Mercedes kan zich absoluut niet met dit topmerk vergelijken, en moet bij voorbaad Audi en BMW voorlaten.

Geplaatst door: wolfgang op

Waarom?

Geplaatst door: Monique Bakx op
‘Porsche is beste Europese automerk’ - Automobielmanagement.nl

‘Porsche is beste Europese automerk’

Het gerenommeerde Amerikaanse marktonderzoekbureau J.D. Power and Associates heeft bekendgemaakt dat Porsche het beste Europese automerk op de Amerikaanse markt is. Porsches kwamen uit de Vehicle Dependability Study 2012 (VDS) als betrouwbaarste auto’s naar voren.

Het onderzoek richtte zich op de kwaliteit van auto’s over een langere periode. De resultaten zijn gebaseerd op een enquête onder meer dan 31.000 Amerikanen die een auto uit 2009 gedurende drie jaar in hun bezit hebben.

De Porsche 911, het icoon uit de fabriek in Zuffenhausen, is de beste auto in zijn segment. In de categorie ‘Europese autofabrieken’ eindigde de Porsche-fabriek in Stuttgart eveneens op de eerste plaats, dankzij de duurzaamheid van de daar gebouwde sportauto’s. Het merk Porsche ten slotte behaalde de beste score in de VDS vanwege het geringe aantal gebreken dat is opgetreden. Daarmee is deze positieve beoordeling van de kwaliteit op lange termijn de beste waardering die Porsche ooit van J.D. Power heeft ontvangen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

En dan gaan we nu de slogan van Mercedes aanvechten?

Geplaatst door: Monique Bakx op

Mercedes kan zich absoluut niet met dit topmerk vergelijken, en moet bij voorbaad Audi en BMW voorlaten.

Geplaatst door: wolfgang op

Waarom?

Geplaatst door: Monique Bakx op