"De online veilingen van FleetSelect zijn snel, transparant en efficiënt en genereren goede opbrengsten", zegt algemeen directeur Wouter van Doleweerd van de landelijke verhuurorganisatie. Het wagenpark telt ruim vijfduizend voertuigen, waarvan circa twintig procent bedrijfswagens. Jaarlijks komen ongeveer tweeduizend voertuigen beschikbaar voor remarketing.

De samenwerking tussen de twee partijen is vanaf heden ingegaan, meldt Van Doleweerd. "Op dit moment benutten onze franchisenemers nog verschillende verkoopkanalen voor het afstoten van ex-huurauto’s. Via FleetSelect bieden we hen de mogelijkheid om deze auto’s te laten inspecteren en te laten veilen. Een juiste remarketing van ons wagenpark is zeer belangrijk. Wij hebben namelijk een jong wagenpark en houden dit graag zo. En iedere euro die een auto meer oplevert is van harte welkom. Met FleetSelect hebben wij een partner die daar aan kan bijdragen."