Chevrolet en Renault pakken vijf sterren bij Euro NCAP

Chevrolet’s nieuwe compacte SUV, de Trax, is net als de Renault Capture, beloond met de maximale score van vijf sterren door de onafhankelijke consumentenorganisatie European New Car Assessment Program (Euro NCAP), die vandaag de meest recente resultaten bekend heeft gemaakt. Vier sterren waren er voor de Dacia Sandero, terwijl de Nissan Evalia het met drie sterren moest doen.

De Chevrolet Trax is na de Aveo, Volt, Cruze, Orlando, Malibu en Captiva het zevende model van Chevrolet dat de maximale Euro NCAP-score op het gebied van botsveiligheid heeft behaald. "Het gedurfde en stoere interieurontwerp van de Trax wekt direct het gevoel van veiligheid op. En veiligheid is onder andere één van de aankoopargumenten om voor een SUV te kiezen. Wij zijn bijzonder trots op het vijf-sterren NCAP-resultaat, waarmee we Trax-kopers bieden wat ze van onze nieuwe compacte SUV verwachten," verklaart Susan Docherty, president en managing director van Chevrolet en Cadillac Europe.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Chevrolet en Renault pakken vijf sterren bij Euro NCAP - Automobielmanagement.nl

Chevrolet en Renault pakken vijf sterren bij Euro NCAP

Chevrolet’s nieuwe compacte SUV, de Trax, is net als de Renault Capture, beloond met de maximale score van vijf sterren door de onafhankelijke consumentenorganisatie European New Car Assessment Program (Euro NCAP), die vandaag de meest recente resultaten bekend heeft gemaakt. Vier sterren waren er voor de Dacia Sandero, terwijl de Nissan Evalia het met drie sterren moest doen.

De Chevrolet Trax is na de Aveo, Volt, Cruze, Orlando, Malibu en Captiva het zevende model van Chevrolet dat de maximale Euro NCAP-score op het gebied van botsveiligheid heeft behaald. "Het gedurfde en stoere interieurontwerp van de Trax wekt direct het gevoel van veiligheid op. En veiligheid is onder andere één van de aankoopargumenten om voor een SUV te kiezen. Wij zijn bijzonder trots op het vijf-sterren NCAP-resultaat, waarmee we Trax-kopers bieden wat ze van onze nieuwe compacte SUV verwachten," verklaart Susan Docherty, president en managing director van Chevrolet en Cadillac Europe.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding