VWE start samenwerking met autobiz Frankrijk

Dataprovider VWE gaat samenwerken met het Franse autobiz. De voertuigbranche kan daardoor vraag en aanbod van occasions op internationale advertentieplatforms inzien en keuzes maken bij de export van voertuigen.

Maandelijks scant autobiz voor de voertuigbranche onder meer 25 miljoen vraagprijzen in verschillende Europese landen. Van deze data wordt VWE exclusief distributeur voor de  voertuigbranche in Nederland, België en Luxemburg. In ons land wordt autobiz vertegenwoordigd door het Leidse kennisbureau Aumacon.

VWE verwacht de occasioninformatie in de tweede helft van 2014 te gaan aanbieden. Michel Corveleijn, Directeur EU en Externe Betrekkingen: "Data over actuele vraagprijzen op advertentieportals in andere landen ontbreken nu nog in ons aanbod. Via autobiz geven we onze klanten inzicht in de mogelijke opbrengsten in verschillende landen."

 

VWE start samenwerking met autobiz Frankrijk - Automobielmanagement.nl

VWE start samenwerking met autobiz Frankrijk

Dataprovider VWE gaat samenwerken met het Franse autobiz. De voertuigbranche kan daardoor vraag en aanbod van occasions op internationale advertentieplatforms inzien en keuzes maken bij de export van voertuigen.

Maandelijks scant autobiz voor de voertuigbranche onder meer 25 miljoen vraagprijzen in verschillende Europese landen. Van deze data wordt VWE exclusief distributeur voor de  voertuigbranche in Nederland, België en Luxemburg. In ons land wordt autobiz vertegenwoordigd door het Leidse kennisbureau Aumacon.

VWE verwacht de occasioninformatie in de tweede helft van 2014 te gaan aanbieden. Michel Corveleijn, Directeur EU en Externe Betrekkingen: "Data over actuele vraagprijzen op advertentieportals in andere landen ontbreken nu nog in ons aanbod. Via autobiz geven we onze klanten inzicht in de mogelijke opbrengsten in verschillende landen."