Tot de sprekers behoren C. Bal (ALD Automotive), E. Louwman (Louwman & Parqui), H. Taal (AON Risicomanagement), P. Dam (Mobility Mixx) en C. van der Want (KPN Nederland). De bezoekers kunnen actief meedoen, onder leiding van dagvoorzitter Paul Nouwen

Het seminar maakt deel uit van Fleet Management Expo 2008, waar diverse bedrijven hun nieuwe producten en diensten presenteren. Het gaat onder meer om wagenparkbeheeradviseurs; oliemaatschappijen, lease- en verzekeringsmaatschappijen; importeurs van personenauto’s, bestelbus en kleintransportvoertuigen, schadeherstelbedrijven, opleiders en aanbieders van hardware en software.

Daarnaast  biedt het vakevenement interactieve beursactiviteiten. Beheerders van  wagenparken kunnen met besparen bezig zijn tijdens de netwerklunch, het seminarprogramma, de brancheborrel, de veiling voor het goede doel, een dinerbuffet en de uitreiking van de Fleet Innovatie Prijs 2008. Die prijs is gericht op de meest innovatieve producten of diensten voor de wagenparkbeheerder.

Bezoekers kunnen zich online via http://www.fleet-management-expo.nl gratis inschrijven. Na registratie krijgen ze een badge toegestuurd, zodat ze ter plaatse niet meer in de rij hoeven te wachten.