Marc Kurstjens (41) begon zijn carrière in de autobranche in 1997 als hoofd credit control bij Athlon Car Lease (destijds nog Interleasing). In 2001 maakt hij de overstap naar commercie waar hij in 2007 verantwoordelijk werd voor de regionale vestigingen. In 2008 werd hij manager fleetservices. In zijn nieuwe functie zal Kurstjens zich richten op de afdelingen Inkoopauto’s & Bedrijfswagens, R.O.B., Schade, Verhaal, Assurantie, Rental Services, en Wagenparkbeheer & Analyse. Hij is met dit pakket eindverantwoordelijk voor de operationele dienstverlening naar de klant en de berijder en voor het beheer van het park.

 

Arjen van der Lugt (50) is vanaf 2000 operationeel directeur bij Athlon. Per 1 januari 2009 zal hij zich als directeur strategische samenwerking richten op de samenwerking met strategische partners en de synergie met De Lage Landen en de Rabobank, waar Athlon Car Lease onderdeel van uitmaakt. Daarnaast stuurt Van der Lugt zijn nieuwe rol de afdelingen Strategische Inkoop, Remarketing en Logistiek aan en is hij verantwoordelijk voor de huisvesting. "We hebben gekozen voor de splitsing in werkzaamheden vanwege onze schaalgrootte en het belang dat Athlon Car Lease hecht aan verregaande strategische samenwerking waarbij partners steeds meer komen tot procesintegratie. Ik ben ervan overtuigd dat we op deze manier de belangen goed kunnen waarborgen", aldus Van der Lugt.

 

Athlon Car Lease is met 128 duizend auto’s marktleider op het gebied van autoleasing. Naast leasing biedt Athlon Car Lease verhuur aan via de eigen verhuurvloot, Rental Services. Athlon Car Lease heeft ruim zeshonderd medewerkers in Nederland en is onderdeel van De Lage Landen International, een volle dochter van Rabobank. Internationaal is Athlon Car Lease actief met kantoren in Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Polen, Portugal en Spanje. Daarnaast biedt het bedrijf leasing aan met Fleet Synergy International.

 

www.athloncarlease.nl